martoosia04
Fanka BB :)
Ann, na pewno będzie dobrze. Daj znać zaś jak wynik. A to jest to badanie w którym od razu będziecie znać płeć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też MartuśAnn, na pewno będzie dobrze. Daj znać zaś jak wynik. A to jest to badanie w którym od razu będziecie znać płeć?
A jaki ci wyszedł wynik że zdecydowałaś się na ten test. U mnie pappa do kitu, usg wyszło dobrze.
Kochana na pewno wszystko jest dobrze i wynik to tylko potwierdzi [emoji8][emoji110][emoji110]Hej dziewczynki, zrobiliśmy dzisiaj test Sanco. Za tydzień powinien być wynik. Trochę mi ulżyło, teraz pozostało tylko czekać na wynik.
A jak tam reszta ciężarnych?
@liczba jak sytuacja?
Ann trzymam kciuki. Zobaczysz ze sanco bedzie mialo dobry wynik
Ja wczoraj mialam koszmarny dzien po nocy na IP.. Mialam atak kamienia w woreczku zolciowym.. Szkoda gadac.. Po 6tej wrocilam z IP i nawet nir moglam w dzien odespac.. Dopiero dzis odespalam te tragiczna noc.. A modlilam sie cala ciaze by mnie ominelo i na sam koniec zlapalo.ale kroilo sie to juz pod wieczor.. Uprzedzilam M zeby nie pil piwa bo ja sie dziwnie czuje.. A po 23 rozkrecilo sie na maxa.
Ojej biedna. Współczuję bardzo. Teraz już lepiej się czujesz?Ann trzymam kciuki. Zobaczysz ze sanco bedzie mialo dobry wynik
Ja wczoraj mialam koszmarny dzien po nocy na IP.. Mialam atak kamienia w woreczku zolciowym.. Szkoda gadac.. Po 6tej wrocilam z IP i nawet nir moglam w dzien odespac.. Dopiero dzis odespalam te tragiczna noc.. A modlilam sie cala ciaze by mnie ominelo i na sam koniec zlapalo.ale kroilo sie to juz pod wieczor.. Uprzedzilam M zeby nie pil piwa bo ja sie dziwnie czuje.. A po 23 rozkrecilo sie na maxa.