reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Martoosia ale wstydnisia ci się trafiła [emoji6] na tym zdjęciu też nic nie widzę że coś tam wisi więc nadzieja jest [emoji7] i też mam przeczucie że tak będzie [emoji8]

Malina, niech już będzie poniedziałek i niech lekarz podejmie decyzję. Nie wiem kochana, ty masz już ciążę donoszoną więc może faktycznie lepiej żeby zrobił cc, bo też nie wiadomo jak dalej będzie z tym ciśnieniem przy tej opuchliźnie. Teraz jest ok ale może w każdej chwili wzrosnąć.
Fajne łóżeczko, te, się zastanawiam nad turystycznym

Liczba i jak tam kochanie?

reklama
Na szczescie wizyta kolejna 12.04 - przez stawiania sie brzucha lekarz chce miec szyjkę pod kontrola. Wiec moze wtedy. A jak nie to 15.04 mam połówkowe to juz musze wiedzieć [emoji173]️

Ja dzis jestem juz na skraju psychicznym. Nie mam sil płakać. Od 3.33 walcze z bolem rak dopiero co moge tel chwycić i cokolwiek zrobic ale zaraz musze go odłożyć bo rece znow najda tym gownem parzacym i dretwiejacym. Jeszcze 1 dzien i wariatkowo. Zebym. Moglam sama bym Filipa wyjela juz.

Zazdroszcze Wam determinacji do odkładania dziecka do łóżeczka. My śpimy w 4 :p
Ja za każdym razem odkładałam do łóżeczka i młody nauczony że śpi u siebie i od razu sam idzie do swojego łóżka jak jest spiacy

Malina może podjedź do szpitala? Może coś poradzą. Chociaż teraz weekend więc kij tam wie jak jest u nich ale ja bym spróbowała [emoji20]

U mnie to różnie, ze spaniem. Ale 4,5latek śpi codziennie cała noc u siebie. Młodszy 2,5latek też zazwyczaj u siebie, ale budzi się i wtedy muszę przychodzić na chwilę do niego. Najmłodsza jak się pojawi to zapewne jak u Wiktorki będzie spała z na mi [emoji6]

Mallina w poniedziałek wizyta u Twojego lekarza? Oby coś pomógł na to. Nie wyobrażam sobie jak musisz się źle czuć[emoji45]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry