Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wczesniej nigdy to nie mialo miejsca. Wchodzili prxez taras powiedzialam, ze czuje dyskfort to teraz sami otwieraja...
Przyjezdzaja dziecmi sie zajac, ale to nie wytlumaczenie. Jutro wloze klocz w drzwi moze zrozumieja aluzje. Co to zwyczaje w ogole...
no jeszcze chwila moment i zobaczymy. ostatnia waga sprzed tyg niecale 3700.Maliina u mnie zupełnie się pomylili w szpitalu mierząc synka przy porodzie. Ale to może dobrze bo w głowie miałam 3,5kg, a urodził się prawie 4kg i dzięki temu może się udał vbac [emoji3]
Ciekawe jak będzie u nas teraz.
Kochana ty się waga nic nie przejmuj. Skoro sama urodziłaś corke taka duza podczas pierwszego porodu, to synka tez urodzisz sama o ile nie bedzie innych przeciwnosci losu. Bo widac, ze twoje cialo radzi sobie z taka waga dziecka.no jeszcze chwila moment i zobaczymy. ostatnia waga sprzed tyg niecale 3700.
z corcia mialo byc 3800 jeszcze na sali porodowej przy ktg podpietym robili mi usg i tak wyszlo.., pamietam slowa lekarza.. oo myslalem ze jednak wieksza bedzie bo brzuch taki spory.. a urodzila sie 4150.
wtedy kompletnie wagą sie jakos nie przejmowalam.. teraz inaczej..
no niby tak ale czasem waga jest podoba a wystarczy ze obwod glowki wiekszy niz u corki i juz moze byc problem. zakladam ze wszystko pojdzie sprawnie.. byleby nie bylo uzywanych zadnych kleszczy i vacum.Kochana ty się waga nic nie przejmuj. Skoro sama urodziłaś corke taka duza podczas pierwszego porodu, to synka tez urodzisz sama o ile nie bedzie innych przeciwnosci losu. Bo widac, ze twoje cialo radzi sobie z taka waga dziecka.