reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ostry seks co noc i niech miętosi sutki ile mu sie podoba ;)
Ciężko jest co noc.. Pracę ma zmianowa oczywiste jest ze po ciezkim dniu jak wroci z drugiej zmiany czy pojdzie na nocke nie ma zwyczajnie sil. Trudno wegetujemy. Szlam z nadzieja wielka bardzo optymistycznie nastawiona.. Trzeba mieć nadzieję ze natura cos pomoze i drgnie.

U nas sie udało w momencie kiedy ja miałam popołudnia, a moj M. ranki. Akurat wypadł ostatni dzień mojego wolnego gdzie oboje wieczorem byliśmy w domu. Rzutem na taśmę wręcz się udało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czekam teraz na wynik róż czy błękit [emoji178][emoji170]

Martoosia ty w czwartek wizytę masz tak?

Dopiero w pt i to na 16:20 :/ wiec cały dzień czekania. Nie spodziewam się jednak fajerwerków i odkrycia płci. Mój lekarz chyba ostrożnie do tego podchodzi w moim wypadku. Sama widziałaś nasze usg, większość nawet zagranicznych grup o planowaniu płci czy z „Nub Theory” mowi, że 100% dziewczynka - on się boi to powiedzieć choć sam przyznał, że jajec i siurka nie widać.
Więc bardziej nastawiam się na połówkowe w 20+4 (w poniedziałek) gdzie jednak nawet czasu na to sprawdzenie więcej i chyba odrobinę lepszy sprzęt.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry