Ja bym tego nie rozpoznala. Bzykniemy sie.. Powiem M ze moze sobie przywlaszczyc moje cycki i tarmosic sutki ile chce.. Nic mi nie pozostaje..A odważysz się tam sobie na dole sama pogrzebać? Zobaczyć jak rozwarcie itp?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym tego nie rozpoznala. Bzykniemy sie.. Powiem M ze moze sobie przywlaszczyc moje cycki i tarmosic sutki ile chce.. Nic mi nie pozostaje..A odważysz się tam sobie na dole sama pogrzebać? Zobaczyć jak rozwarcie itp?
Ja bym tego nie rozpoznala. Bzykniemy sie.. Powiem M ze moze sobie przywlaszczyc moje cycki i tarmosic sutki ile chce.. Nic mi nie pozostaje..
Ciężko jest co noc.. Pracę ma zmianowa oczywiste jest ze po ciezkim dniu jak wroci z drugiej zmiany czy pojdzie na nocke nie ma zwyczajnie sil. Trudno wegetujemy. Szlam z nadzieja wielka bardzo optymistycznie nastawiona.. Trzeba mieć nadzieję ze natura cos pomoze i drgnie.Ostry seks co noc i niech miętosi sutki ile mu sie podoba![]()
Ciężko jest co noc.. Pracę ma zmianowa oczywiste jest ze po ciezkim dniu jak wroci z drugiej zmiany czy pojdzie na nocke nie ma zwyczajnie sil. Trudno wegetujemy. Szlam z nadzieja wielka bardzo optymistycznie nastawiona.. Trzeba mieć nadzieję ze natura cos pomoze i drgnie.
A przy staraniach to w ogole jak sie trafily nam obojgu to byla klęska.. Wiec doskonale potrafię go zrozumiec. Mi się później trafila kontuzja achillesow i musialam rehabilitowac wie mialam 1.5tyg zwolnienia i w tym czasie nam sie powiodloWiem jak to jest :/ najgorsze są te popołudniowe ich zmiany.
Martoosia ty w czwartek wizytę masz tak?
Dziewczyny, któreś z was pamiętam że pisały że mialyscie wysokie ciśnienie w ciąży... Kiedy lekarz kazał wam tego bardziej pilnować?
Jakie mialyscie normy i jakie najwyższe?, [emoji2955]