Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam raz prawie 160/87. Ale mysle ze to byl wynik stresu. Ogolnie 140/90 uznal za graniczne.. Powyzej tego jest juz niedobrze i szukaja przyczyn czy to nie zatrucie i kończy sie lekami obniżającymi. Ja w domu mam wyzsze jak w szpitalu!!Dziewczyny, któreś z was pamiętam że pisały że mialyscie wysokie ciśnienie w ciąży... Kiedy lekarz kazał wam tego bardziej pilnować?
Jakie mialyscie normy i jakie najwyższe?, [emoji2955]
Niestety, on jeszcze mnie oskarża że to moja wina i przez moje hormony. No poprostu ręce opadają. Dziś wieczorem wziął parę swoich rzeczy do mamusi i pojechał.Brak mi słowa na ten typ człowieka. Szkoda że w ciąży musisz być z takimi problemami sama.
Staram się, muszę nie odbierać i mieć go gdzieś tak jak on ma nas... Naprawdę za kogo ja wyszłam [emoji24]Bardzo dobrze zrobiłaś. Nie ma sensu z takim dyskutować i nie potrzebnie się denerwować. Masz dla kogo żyć i myśl cały czas tylko o swoim dziecku. A on niech sobie dzwoni...
Trzymam mocno kciuki!Dziewczyny proszę o kciuki. Jutro mam KTG i kluczowa wizyte. Oby moje cierpienie znalazlo ukojenie!!
No właśnie mi lekarz kazał od teraz ciśnienia w domu pilnować bo na wizycie miałam 140/70...a zawsze miałam książkowe...Ja mialam raz prawie 160/87. Ale mysle ze to byl wynik stresu. Ogolnie 140/90 uznal za graniczne.. Powyzej tego jest juz niedobrze i szukaja przyczyn czy to nie zatrucie i kończy sie lekami obniżającymi. Ja w domu mam wyzsze jak w szpitalu!!
No właśnie mi lekarz kazał od teraz ciśnienia w domu pilnować bo na wizycie miałam 140/70...a zawsze miałam książkowe...
Troche mnie nastraszyl tym że jak choć raz będę mieć przekroczone to mam do niego dzwonić albo jechać prosto do szpitala...
Póki co mam w domu normalne