Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mallina przetrzyma na bank. Masuj sutki !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mi powie o czekaniu to ja sie rozplacze nie dam rady. Psychicznie jestem zjechana totalnie.. Na mysl o spedzeniu kolejnych 7 nocy i porankow z tymi rękoma to juz depresja albo i gorzej.. Chwilami mam takie mysli ze sama sie boje.. Ale to w bolu tylko mnie dreczy.. Jak na chwile puści czuje sie od razu lepiej.Mallina przetrzyma na bank. Masuj sutki !
Z medycznego chociażby cukrzyca daje podstawę do wywolania lub cc.. Duza waga dziecka nam na to juz pozwala plus te moje uciski tak jak wspomniał ostatnio dlugotrwale powodują ze mogą nie ustapic i bede wymagac rehabilitacji a co za tym idzie nawet bede miec problemy z opieka nad wlasnyn dzieckiem.. Zreszta strach wziac dziecko na rece jak ja reki nie czuje i trace czucie w roznych momentach.Ale z medycznego punktu widzenia nie ms podstaw do wywolywania lub cc
Widzisz zmartwienie sila wyzsza juz chyba..No jeśli tak to nie powinnas sie martwić to pewnie coś zrobi![]()
o 12 jade na wizyte.Maliina te zaniku jak maluch ucieka to normalne, u mnie też tak jest na ktg. Ale te twoje ręce to na pewno nic fajnego. Masz teraz wizytę czy innego dnia?