reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
No pilnuje, teraz np mam 106/62 [emoji57]
Wiesz co.. Ja mam ten syndrom bialego fartucha dlatego zawsze mierze w domu bo juz byl 3/4 ciazy musiala w szpitalu spedzic na cisnienie. Tydz temu na ip mialam bardzo ladne cisnienie.. 112 /56 a w domu chwile przed mialam 139 /83. Tyle ze u mnie nie bylo paniki.. Kontrola 3 razy dziennie zapisac i wtedy jak sie utrzymuje wyzsze bedziemy działać.

Dziewczyny proszę o kciuki. Jutro mam KTG i kluczowa wizyte. Oby moje cierpienie znalazlo ukojenie!!
Kochana zaciskam kciuki, oby podjęli jakaś dobra dla Ciebie decyzję. Jak się czujesz aktualnie?

Ja w ciągu całej ciąży miałam 138/90 dwa razy ale jeszcze nikt nic nie wspominał o przekroczeniach także się nie stresuje. Zresztą nawet nie mam w domu cisnieniomierza [emoji28]

reklama
Na ktg jaja jakich jeszcze nie mialam. Maly tak skakal ze gubil tetno i zapisywalo sie moje tetno albo wylapywalo oba naraz.. Wezwali lekarza żeby mu pokazać co by sie nie stresowal ze sa spadki takie u dziecka.. Musiala ze mna siedziec polozna i trzymać sonde caly czas i jak maly sie ruszył szybko za nim podążać. Podczas sledzenia przez polozna tetno bylo prawidlowe ale ja juz sama cala w stresie. Doktorek widzial to zlapal mnie za brzuch potarmosil i mówił zebym sie nie stresowala jestt dobrze. Zobaczymy sie na wizycie.

Pytal o rece i jak mu powiedziałam ze nie czuje 3 palcow to pokazał mi czy to sa te 3 palce.. Jak powiedzialam ze tak to powiedział ze jest to ucisk na nerw lokciowy. Zaczynam sie martwic ze jeszcse tydzien mnie przetrzyma.

Załączniki

• IMG_20190408_105057.jpg
    IMG_20190408_105057.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 73

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry