Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Kochane dziękuję za Wasze wsparcie! Szkoda gadać naprawdę powiedział, że chce dziecka i się cieszy że nam się udało ale chcę wiecie czego? Rozwodu!!! Serce mi peklo... Rozsypał je na kawałeczki.
Dokładnie... Myślałam, że się przesłyszałam stanęłam jak wryta. Zrobiło mi się słabo. Nie miałam nawet ochoty na niego patrzeć. Jedyna rzeczy jaką zrobiłam to sprzedałam mu liścia i odeszłam bez słowa. Dzisiaj cały dzień do mnie dzwonił nawet nie odebrałam. Wyrafinowany CH*J....
Nie wierzę w to co czytam ... Na prawdę są tacy faceci? Brak słów, na prawdę. Zmarnował życie, cieszy się z dziecka i chce rozwodu? I co teraz będzie oczywiście chciał widywać dziecko i po sądach chodził? Przecież to ku...s jakiś!
Dziękuję kochana za wsparcie... Muszę być silna dla dziecka bo dość stresów już ze mną przeżyło teraz muszę mu to wynagrodzić.@MaMi24 - przytulam Cię mocno. Nie wyobrażam sobie jak się musisz teraz czuć. Napiszę tylko że on nie jest wart ani Ciebie ani dziecka. Mam nadzieję że ułożysz sobie kiedyś życie z kimś kto Cię będzie kochał i szanował.
Dokładnie... Myślałam, że się przesłyszałam stanęłam jak wryta. Zrobiło mi się słabo. Nie miałam nawet ochoty na niego patrzeć. Jedyna rzeczy jaką zrobiłam to sprzedałam mu liścia i odeszłam bez słowa. Dzisiaj cały dzień do mnie dzwonił nawet nie odebrałam. Wyrafinowany CH*J...
Kciuki [emoji8][emoji8]Dziewczyny proszę o kciuki. Jutro mam KTG i kluczowa wizyte. Oby moje cierpienie znalazlo ukojenie!!