nata$za88
Fanka BB :)
Ja polecam pieluszki bambusowe Pulp są mega mieciusie, fajne i niedrogie są bambusowe otulacze z Texpolu, chociaż typowe na lato, w ogóle kocyki bambusowe to ukochane Zosi, ma 3 i najlepiej jej pod nimi, bo ciężko się przegrzać, my mamy z Texpolu, Le Pampucha i od Ewy Klucze. Z czystym sumieniem polecam bawełniane pieluszki z Motherhooda, tych zwykłych to prawie nie używam, a te nie niszczą się i są zawsze przyjemne w dotyku.
Macie może pomysł na prezent dla noworodka, który wszystko ma? Tj. odpadaja typowe prezenty jak Szumis, mata, leżaczek, itd bo wszystko już sobie mama kupiła (gadzeciara). Cena nie gra roli, może być coś takiego szalonego, na co zwykle szkoda kasy, my dostaliśmy od nich sporo prezentów, i już nie wiem jak się im odwdzięczyć, gdy ich mała przyjdzie na świat
Macie może pomysł na prezent dla noworodka, który wszystko ma? Tj. odpadaja typowe prezenty jak Szumis, mata, leżaczek, itd bo wszystko już sobie mama kupiła (gadzeciara). Cena nie gra roli, może być coś takiego szalonego, na co zwykle szkoda kasy, my dostaliśmy od nich sporo prezentów, i już nie wiem jak się im odwdzięczyć, gdy ich mała przyjdzie na świat