reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ja też jestem po poronieniach więc też inaczej podchodzę do tematu ciąży. Jest ogromny stres, ale nauczyłam się że trzeba się nią cieszyć a nie drżeć o każdy dzień. Choć wiecie że w tej ciąży już tych stresów było kilka :)

Joasia ciuszki kupuję w sumie od pozytywnego testu po troszeczku, najpierw uniwersalne kolory a teraz jak znam płeć już szaleję z różem ;)
W drugiej ciąży też teściowa mówiła, że za wcześnie kupujemy wszystko, ale wytłumaczyłam jej że za pierwszym razem nic nie miałam i tak się źle skończyło, więc teraz będziemy szaleć z wszystkimi rzeczami dla dziecka. Cóż, musiała przytaknąć :D

Paulina, kup sobie kilka zestawów w r.56. Nawet po 10szt śpiochów, spodenek, bodziaków nawet więcej bo obstawiam że sierpień będzie jeszcze gorący. W razie czego dokupisz jeszcze. I wtedy będziesz też wiedziała co ci bardziej pasuje, jakie ubranka bardziej wolisz. Ja np. nie lubie kaftaników. No nie cierpię ;)
Co do rożka, ja kupuję. Lepiej mi się trzyma noworodka czy malutkiego niemowlaczka w pierwszych tygodniach.

reklama
w kaftanikach jedyne co jest fajne to jak sie uleje zmienia sie tylko gore raz dwa i po problemie. Ja mialam kupic 2 rozki do spania do domu i dobrze, ze tego nie zrobiłam. Fajne kocyki wystarcza. Rozek uzylam tylko w szpitalu i to tez nie dla nas.

IMG_3735.JPG

Połowa za nami [emoji178][emoji178][emoji178]

@Maliina jak samopoczucie? Coś lepiej z ręką?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry