Tez marzę o tej chwili. Narazie jestem jak zwloki mdlosci nie moge jesc i tylko leze bo na nic sily nie mam i czekam na moment az miną.Musze zmuszac sie do jedzenia... kiedy wroci mi ochota i mina mdlosci?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez marzę o tej chwili. Narazie jestem jak zwloki mdlosci nie moge jesc i tylko leze bo na nic sily nie mam i czekam na moment az miną.Musze zmuszac sie do jedzenia... kiedy wroci mi ochota i mina mdlosci?
Tez marzę o tej chwili. Narazie jestem jak zwloki mdlosci nie moge jesc i tylko leze bo na nic sily nie mam i czekam na moment az miną.
Ja to też się doczekać nie mogę aż porobię wyniki różne i zobaczę, że wszystko jest ok. [emoji14] Wiecie co, ja nadal jakoś uwierzyć nie mogę, że już się udało! Aż czasami mam lęk czy to się nie skończy... Ale to czasami jak się nudzę to głupoty mi do głowy przychodzą.@Migdalove ja juz po badaniach krwi i czekam na wynik, ahh oby byl lepszy. No i odliczamy razem czas do jutra![]()
Ja też takich rzeczy czytać nie mogę.Na kwietniowkach wczoraj kolejna dziewczyna przekazala straszne wiesci, powiem Wam ,ze przejelam sie i martwie sie jeszcze bardziej.
moja kolezanka dzis tez przekazala straszna wiesc. 9+1 byl zarodek i nie ma zarodka.Na kwietniowkach wczoraj kolejna dziewczyna przekazala straszne wiesci, powiem Wam ,ze przejelam sie i martwie sie jeszcze bardziej.
moja kolezanka dzis tez przekazala straszna wiesc. 9+1 byl zarodek i nie ma zarodka.
wchlonal sie jak kamfora. bete robila najpier 22tys dzis 23tys po wizycie dostala skierowanie na oddzial lub ma czekac w domu az zacznie sie najgorsze.
ja nie mam do tego sil. To w ogole nas kobiety nie poinno spotykac.
dlaczego natura jest tak okrutna?