• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Witajcie po roku przerwy nie wiem czy mnie ktoś pamięta byłam na lutowkach 2019 niestety w lipcu 2018 odeszła moja fasolka teraz czekam na okres ale od poniedziałku cisza ostatni okres 1 lipca cykle 22-24 dni piersi bolą brzuch czasem ciągnie dołem na test za wcześnie narazie czekamy A i dziś kawa mi dosłownie smierdziala:)
Cześć Baffi, jasne że pamiętamy :) daj znać jak zatestujesz jak tam sytuacja! Kciuki [emoji1307][emoji8]

Dzięki za miłe przyjęcie:) coz jeszcze nie testowałem ale chyba jutro to zrobię boję się tego żeby nie było tak samo ale jeśli się udało będę dobrej mysli
To ja czekam razem z Toba na tescik :)
U nas czas pedzi jak szalony. Jeszcze przed chwila mialam takiego okruszka ktory uczyl sie zycia po tej str swiata, takie biedactwo. A teraz za 5 dni cwaniak konczy 3 miesiace :)

IMG_20190724_080354.jpg

A ja się pochwalę moja mała smieszka-silaczka [emoji12]Zobacz załącznik 1002669Zobacz załącznik 1002670
Sliczna blondysia :) pięknie sie dźwiga.
Nasz to taki leń.. Rowiesnicy jego wyzej ta glowke trzymaja ale ciesze sie ze w ogole zechcial ja podnosic umie trzymać dlugo i rozgladac sie na boki. Jak sie urodzil to do miesiąca nie mial z tym klopotu. Potem leń straszny. Ale on zle rece układa i musimy mu ciagle poprawiac.

Załączniki

• IMG_20190724_142110.jpg
    IMG_20190724_142110.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry