No vigantol ma 500j w jednej kropli tak samo jak devikap a ja innej wot d nie podam malemu. I robimy tak ze jednego dnia 2 krople a następnego 1 krople.To bardzo duzo. Mi zapisal 800 tylko dlatego, ze miala badany poziom. Ortopeda zalecala 600.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No vigantol ma 500j w jednej kropli tak samo jak devikap a ja innej wot d nie podam malemu. I robimy tak ze jednego dnia 2 krople a następnego 1 krople.To bardzo duzo. Mi zapisal 800 tylko dlatego, ze miala badany poziom. Ortopeda zalecala 600.
One maja dobry sklad. Niektore dzieci na oleje zle reaguja.No vigantol ma 500j w jednej kropli tak samo jak devikap a ja innej wot d nie podam malemu. I robimy tak ze jednego dnia 2 krople a następnego 1 krople.
Ja też sie chwałę w takim razie Jaś sam stoi![]()
Jeju jak on rosnie!!! A powinien byc taki malusi. Pospieszyl sie na ten swiat. Super chlopakCześćfajne macie te dzieciaczki i jakie postępy robią
....
Igor za chwilę będzie miał pół roku kiedy to zleciało nie mam pojęcia, opanował przewroty z pleców na brzuszek, ale za to z wagą przystopował i waży 5900, ale nie panikuje może gorszy czas, może więcej ruchunadal tylko na moim mleku, ale czekamy na 6 msc i rozszerzanie diety, od czego zaczynaliście ? Kaszki, warzywa?
Całujemy forumowe ciocie :*Zobacz załącznik 1049019
I polecam zacząć od warzyw.Ja zaczynałam od warzyw, Starszej kaszek w ogóle nie dawałam, a Jasiek czasami na śniadanie dostanie
I polecam zacząć od warzyw.
Mi pediatra naciskl kladla bo Filip nie chcial nic jesc a to tak nie wolno i robila mi wyklady i mowila żebym owoce probowala. I co? I Filip owszem je pieknie nawet kawalek z buzi nie wyleci ale tak polubil slodki owoc ze warzyw i obiadow nie ruszy. Wczoraj wzielam nasze ziemniaki z obiadu i kalafiorka troche, zblendowalam to.. Sprobowalam.. No pyszne.. A mlody po jednej łyżeczce cofka... A po drugiej zwymiotowal nam owoce ktore jadl 3 godz wcześniej.
Wg who do roku podstawa zywienia jest mleko czy to matki czy modyfikowane. Nie dajcie sobie wmówić zastępowania posilku mlecznego w zamian za staly.