aga6
Fanka BB :)
Córce robię 21.03 więc spodziewam się wtedy armagedonu bo akurat pewnie potwierdzą więcej przypadkówJa mam urodziny jutrogenialny czas na horowanie. Moze do swiat sie sytuacja poprawi bo Fifi ma wyprawiany roczek w swieta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Córce robię 21.03 więc spodziewam się wtedy armagedonu bo akurat pewnie potwierdzą więcej przypadkówJa mam urodziny jutrogenialny czas na horowanie. Moze do swiat sie sytuacja poprawi bo Fifi ma wyprawiany roczek w swieta.
Ludzie panikuja bo media też ciągle o tym trabia i naganiaja to. Zauważcie ze takie maski, płyny dezynfekujace czy tez lekarstwa przeciwwirusowe będące sciema zniknęły a jak sa w sprzedaży to za kosmiczne ceny. Ktos sie chcial dorobic. Wiedział że ludzie zwariują jak się podkręci atmosferę.Nie rozumiem szczerze mówiąc tej paniki, która bardzo się udziela.
U nas roczek już za miesiąc. Ciekawe czy ja tort będę potrafiła zrobić, czy zamowie. Jakoś z wypieków dobra nie jestem.
U mnie jeszcze spokójWszędzie tak jest. Nie tylko u Was.
Ja na roczek synowi zamówiłam i słaby był więc teraz sama spróbuję.Nie rozumiem szczerze mówiąc tej paniki, która bardzo się udziela.
U nas roczek już za miesiąc. Ciekawe czy ja tort będę potrafiła zrobić, czy zamowie. Jakoś z wypieków dobra nie jestem.
Wszystkiego Najlepszego dla Jasia [emoji8][emoji8][emoji8] torcik super. Daj więcej fotek solenizanta.Nam robiła szwagierka. Był przepyszny i nie za słodki. Jasiu miał swój własny, maly, ale nie był zainteresowany, niestety totalnie nie mial humoru na swoich urodzinach.
Ja też nie rozumiem tej paniki, sztucznie to rozdmuchane
Cudne te twoje szkraby [emoji3531]O boziu tak te wasze szkraby jak się szybko rozwijają, moja kluska tylko raz sama sie przewróciła na brzuszek do tej pory, a tu już chodzą, stoją siedzą, turlają się [emoji85][emoji6]
U nas wczoraj minęło pół roczku. U starszego wczoraj 7lat pyknęło. Takie duże dzieci mam [emoji28]Zobacz załącznik 1087277Zobacz załącznik 1087278
A ja jak tak dalej pójdzie to będę musiała szukać 0-18, Igor z wagą tragedia ! Waży coś trochę ponad 7 kg i nie raczy iść za bardzo w górę, a myślę, że na roczek chcielibyśmy już mu łupinę zmienić [emoji3525]My mamy dosc spory samochód.ja siedze swobodnie z przodu. No i mamy profilowana kanapę więc podkladka poziomujaca pieknie odchylila fotelik. Maly jest spokojny i zadowolony w aucie.
U nas wszystko ok.korzystamy z zycia bo Fifi ma istnie cudny czas. jest cale dnie uśmiechnięty. uwielbia sie bawic i nie ma placzu. Co wiecej obiadki je na calego! Jestem taka szczęśliwa. Mamy jeszcze problem z kaszka na gesto lyzeczka.. ale dodana do mlela znika w mig.
My mamy już zarezerwowana restauracje dla najbliższej rodzinyNie rozumiem szczerze mówiąc tej paniki, która bardzo się udziela.
Śliczny ! Ja też muszę zamówić, ale bliżej czerwcaNam robiła szwagierka. Był przepyszny i nie za słodki. Jasiu miał swój własny, maly, ale nie był zainteresowany, niestety totalnie nie mial humoru na swoich urodzinach.
Ja też nie rozumiem tej paniki, sztucznie to rozdmuchane