IrenaX
Fanka BB :)
Dziewczyny spiech nie jest dobrym doradzca:/ ja wiem, ze już chcecie robić, jesteście niecierpliwe, ale na prawde warto poczekać do dnia spodziewanej @Nie wytrzymam do poniedziałku,a ile dni po owulacji jesteś?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny spiech nie jest dobrym doradzca:/ ja wiem, ze już chcecie robić, jesteście niecierpliwe, ale na prawde warto poczekać do dnia spodziewanej @Nie wytrzymam do poniedziałku,a ile dni po owulacji jesteś?
![]()
Kciukasy zaciśnięteJa jutro o 7 odbieram wyniki trzymajcie kciuki za moją betę, by wykazała ciaze![]()
08. Lub 09. Marzec by wychodziłodzisiaj byłam zrobić betę jutro mają być wyniki ciekawe czy test się nie mylił
![]()
Przyszły tatuś już wie od początku hi hi miał się dowiedzieć troszke później, No ale tak to wszystko wyszło ze wcześniej się dowiedział
bardzo się przejął
ale tez jeszcze nie chce zapeszać
Narazue i tak musimy poczekać by ogłosić nowinkę, przynajmniej do 3 miesiąca, choć pewnie bd trudno
![]()
To czekamy na CiebieOjej już takie późne terminy? Lutowe mamy wystartowały tak późno, nie czekajcie tyle z marcówkami. Ja dołączam za jakieś 3 tygodnie!![]()
Ja jutro o 7 odbieram wyniki trzymajcie kciuki za moją betę, by wykazała ciaze![]()
To czekamy na Ciebie![]()
Kciuki [emoji110][emoji110]Ja jutro o 7 odbieram wyniki trzymajcie kciuki za moją betę, by wykazała ciaze![]()