Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja ze względu na zmianę pracy :/Może nie doczytałam ale dlaczego musicie odstawić starania?
Ja nie mogłabym sobie pozwolić na zajście w ciążę na wypowiedzeniu bo przez dwa lata nie miałabym kasy więc nie wchodzi to w ogóle w grę :/ no i ja mam 24 lata więc jakoś te 3 miesiące przetrwamJa też zmieniam pracę od września ale co ma być to będzie. Starań już nie odsuwam, zaraz 33 na liczniku mi stuknie, bo odkładałam tak jak Ty [emoji4]
No sporo poza normy wykracza ten twoj wynik ale ja bym sie nie martwila [emoji6] z tego co wiem to raczej dobrze ze progesteron jest wysoki a nie niski [emoji6] gdzies czytalam ze wysoki progesteron moze wskazywac na ciaze blizniacza [emoji6]A nie uważacie że za wysoki ten progesteron wg norm?
Wysyłam fluidki i trzymam kciuki!Kupilam testy. Zaraz będę je testować.
@Sliim piękna beta! Jeszcze raz gratuluję i proszę o fluidki.
Ja jutro idę odwiedzić z dziewczynami z pracy koleżankę też z pracy ktora niedawno urodziła. Mam nadzieję ze sie zaraże!![]()
O o byłoby wesoło z bliźniakamiNo sporo poza normy wykracza ten twoj wynik ale ja bym sie nie martwila [emoji6] z tego co wiem to raczej dobrze ze progesteron jest wysoki a nie niski [emoji6] gdzies czytalam ze wysoki progesteron moze wskazywac na ciaze blizniacza [emoji6]
Piękny przyrostMam wyniki bety z soboty 54.2 a progesteron 157.20. W czwartek miałam betę 9.3

Dzięki KochanaNie trać nadziei! Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki ale Ty, @Migdalove czy @Fleur86 juz dość sie naczekałyście! Mają być dzidziusie
Każdy odpoczynek od miasta jest super, i synek pooddycha świeżym powietrzem, fajny pomysl
Mnie cos kuje po prawej stronie jajnik i juz zamartwiam sie ze pozamaciczna, taka panikaraa serio to posiew mi zle wyszedł i liczę ze rodzinny da jakiś bezpieczny antybiotyk w ciazy, udalo mi się dzis wcisnąć na wizytę
![]()
Oby nie @ przyszła i oby to były bóle były na co innegoCześć dziewczyny, u mnie dziś terminowo powinna pojawic się @, ale nie ma jej jeszcze. Straciłam nadzieję chociaż takie miałam pozytywne przeczucia. Ostatni test robiłam 5 dni temu. Wyszedł negatyw. Wiem, że powinnam powtórzyć ale to chyba nie ma sensu tak mnie boli brzuch i cycki że masakrajak do jutra @ nie przyjdzie to powtórzę test.
![]()