reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeśli rano kreski nie było, to może być ta kontrolna która czasem zolknie po czasie :(
ja tego raano nie mialam czasu kontrolowac. zdj bylo zrobione rano a teraz jak wrocilam do domu wrzucilam je na kompie w negatyw i tak mi sie wydawalo ze jest cien.. ale ja cienie chyba juz wszedzie widze:D pozostaje mi czekac. testy M mi odbierze te o czulosci 10mlu/ml wiec rano jeszcze ten zrobie a jak negatyw to bede czekac na @ raczej się nie łudzę o cud.

reklama
Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(
Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
IMG_3172 (1).JPG

Załączniki

• IMG_3172 (1).JPG
    IMG_3172 (1).JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 142
Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(

Ja też widzę, ale ja z tych, co zawsze widzą. A przypomnij, ile dpo jesteś?
Drugi raz pink test chyba by Cię w konia nie zrobił... Ta wczorajsza kreska była ładna. :)

Ja też widzę cień, tak jak Kati. Taki sam cień był na moim teście z 8dpo i chyba tylko ja ten cień widziałam :) i Kati właśnie :)

A ja już po wizycie. Bylismy razem. Mój A. pierwszy raz [emoji846] słyszeliśmy serduszko, mały do nas machał rączkami i to dość długo. Gin włączył nam na chwile serduszko na głos [emoji846] niesamowite to wszystko było [emoji846] maleństwo ma 23,15 mm, serduszko bije 167/ minutę. Na chwile obecna wszystko jest ok. Jutro mam tylko zrobić dodatkowo awidność na toxoplazme i różyczkę . 31.07 mam prenatalne usg, a po 24 mam zrobić hcg+PAPPA, koszt to 350 zł. Jak przeżyje prenatalne i wynik będzie ok to odetchne z ulga.
A to nasze maleństwo
Zobacz załącznik 875925
Ojej jaki mały ludzik :) Gratuluje kochana! Super wiadomosci! Na pewno bedzie wzystko ook!

a powiedz mi w 8dpo robilas test 25mlu/ml?
ja sfiksuje chyba :p

Ojej jaki mały ludzik :) Gratuluje kochana! Super wiadomosci! Na pewno bedzie wzystko ook!

a powiedz mi w 8dpo robilas test 25mlu/ml?
ja sfiksuje chyba :p
Ja robiłam Check&Go strumieniowy w 9po , a w 8dpo z allegro paskowy - było na nich napisane - do diagnostyki in vitro
a te z rossmana, które jako pierwsze w 9dpo pokazywały naprawde wyraźne kreski to te:
Link do: Check&Go, domowy test ciążowy, strumieniowy, 2 szt., nr kat. 171031 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online

@ForgetMeeNot jaki śliczny mały czlowieczek ;)
U nas ten cykl chyba też do niczego sytuacja się powtarza z zeszłego cyklu.... Mąż chyba wróci dopiero w piątek bo szef zmienił mi kurs a owu ma być w czwartek.... Ehh liczę na to że albo owu przesunie się na weekend albo jemu uda się wrócić najpóźniej w czwartek.... Zawsze tak mu ustawi trasy niekorzystnie akurat w te dni a jak była. @ to trzy dni codziennie wracał a dwa miał wogole wolne.... :(

reklama
Do góry