Dagaa11
Fanka BB :)
Wez teraz i kolejna przed spaniem. Kurcze ale mam ogromna nadzieje, ze wszystko sie cudownie potoczy!!! To jutro idziesz do gina czy endo?Wziąć teraz już tablekę duphatonu czy poczekać do wieczora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wez teraz i kolejna przed spaniem. Kurcze ale mam ogromna nadzieje, ze wszystko sie cudownie potoczy!!! To jutro idziesz do gina czy endo?Wziąć teraz już tablekę duphatonu czy poczekać do wieczora?
U mnie nigdy nie ma że czarne to czarne a białe to białe.Kurczę, Ty jak zapodasz wynikiem, to nic nie może być proste.Wartość na granicy ale jednak powyżej 5. Może się pospieszyłaś z tym 1dc. Ja też miałam plamienie w terminie @. Potem się już nie powtórzyło.
A który masz dziś dc?
Pozostaje czekać.![]()
Możesz [emoji4]Mam! A mogę wziąć jak biorę norprolac?
No to wzięłam. Mój lekarz to endokrynolog ginekolog.Wez teraz i kolejna przed spaniem. Kurcze ale mam ogromna nadzieje, ze wszystko sie cudownie potoczy!!! To jutro idziesz do gina czy endo?
To tym lepiejNo to wzięłam. Mój lekarz to endokrynolog ginekolog.![]()
normlanie cud. zadzwonilam do przychodni i byly miejsca na dzis do naszej Pani doktor. zaraz pedzimy bo mamy na 15.30
A cos sie dzieje ze musisz jechac ?normlanie cud. zadzwonilam do przychodni i byly miejsca na dzis do naszej Pani doktor. zaraz pedzimy bo mamy na 15.30
Powtórz betę bo to dosłownie prawie, że cud spóźnionej owulacji [emoji4][emoji4][emoji4]No to wzięłam. Mój lekarz to endokrynolog ginekolog.![]()