Ka.2606
Fanka BB :)
CRP po prostu oznacza Ci stan zapalny w organizmie, a najprawdopodobniej go masz [emoji4]Dziewczyny ja tak nie lubię badań, że już myślę, że jutro muszę jechać je zrobićjeszcze to CRP nigdy w życiu nikt tego mi nie zlecał :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CRP po prostu oznacza Ci stan zapalny w organizmie, a najprawdopodobniej go masz [emoji4]Dziewczyny ja tak nie lubię badań, że już myślę, że jutro muszę jechać je zrobićjeszcze to CRP nigdy w życiu nikt tego mi nie zlecał :/
Czyli w razie jak wyjdzie podwyższone to jeszcze nie umieram ? ....CRP po prostu oznacza Ci stan zapalny w organizmie, a najprawdopodobniej go masz [emoji4]
Śliczności!jakie slodziaki!!!! slicznosci. moich przybledek nikt nie zechcial.. blisko glownej ulicy mieszkam i mam nadzieje ze nic zlego ich nie spotka.
to nasze potworki.. mamusia jest identyczna jak ten bialo-czarny
Zobacz załącznik 892683
Nie.Czyli w razie jak wyjdzie podwyższone to jeszcze nie umieram ? ....
takie nietypoweŚliczności!Ja po mojej Buni miałam problem z wydaniem jednego kociaka bo nie był zbyt urodziwy ale za to bardzo kochany. Mówię, najwyżej zostaniesz z nami ale jednak przedwczoraj zadzwoniła do nas pani, że go adoptuje. Została mi koteczka do wydania. A to moje dorosłe pannice:
Muffinka
Zobacz załącznik 892692
i jej córa Bunia:
Zobacz załącznik 892693
woow jaka genialna dlugowlosaJa mam świnkę morska właściwe ma córka , ale jest tak że ja się nia więcej zajmuje. Oraz pieska przygarniętego od koleżanki miał trafić do schroniska i się zlitowalismy nad nimZobacz załącznik 892694
Ja mam ten stan zapalny palcy i już mam wdrożone leczenie jutro idę na pobranie i zobaczymy co mi wyjdzie, nigdy jeszcze nie miałam zleconego tego badania :/Nie.Ale lekarz powinien wdrożyć jakieś leczenie.
Co innego jak jest mega podwyższone np. po operacji to już nie jest za wesoło, przez to musiałam dłużej zostać w szpitalu.