No to korbelak tyle co barska...ja bym na Twoim miejscu została u niego. O niej o o nim słyszałam dobre opinie ale myślę.nad zmiana na.niego..ona też jedyne co.mi kazała zrobić z.wyników to glukoze.z krwi tarczyce i prolaktyne. Myślałam że mnie skieruje na hormony tym bardziej że jej mówiłam że zaczęły mi rosnąć czarne.silne włoski tu i ówdzieNo rozumiem, u mnie ciąża była z prawego i wydaje mi się ze na usg tez zawsze patrzą na mój prawy, bo tam mam chyba najładniejszy pęcherzykja ogólnie nie miałam problemów z pęknięciem zawsze było, a w ciąże zajsc nie mogłam prawie 2 lata ;/ Korbelak za wizytę 180, z cytologia mi wziął 260zl.
U Magdziorz płaciłam 150 za 1wsza wizytę a potem już tylko 50 zł. No różnica jest, ale z drugiej strony sobie myśle, jak ma być dobrze, to pieniądze nie grają roli. Ale zobaczymy
ja ogólnie nie miałam problemów z pęknięciem zawsze było, a w ciąże zajsc nie mogłam prawie 2 lata ;/ Korbelak za wizytę 180, z cytologia mi wziął 260zl.
to wybrałam Korbelaka. Tylko jest jeden minus :/ do Magdziorz mogłam dzwonić o każdej porze dnia i nocy a do niego to niestety przez sekretarkę :/ bynajmniej miałam taka sytuacje jak 2 raz wysłał mnie do szpitala to nie gadał ze mna osobiście przez tel. tylko ta babka