agrafka07
Fanka BB :)
Wydaje mi się to raczej mało prawdopodobne
A dla mnie jak najbardziej. Miałam tak wiele razy i wiedziałam już wtedy, że to będzie wczesna owulacja i krótki cykl. I tak było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wydaje mi się to raczej mało prawdopodobne
To nie wiem co to było :/Wydaje mi się to raczej mało prawdopodobne
Ja mam 26 dniowy cykl. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło żebym zauważyła śluz zaraz po okresie. Zazwyczaj pojawiał się około 12 dnia cyklu.A dla mnie jak najbardziej. Miałam tak wiele razy i wiedziałam już wtedy, że to będzie wczesna owulacja i krótki cykl. I tak było.
Ja mam 26 dniowy cykl. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło żebym zauważyła śluz zaraz po okresie. Zazwyczaj pojawiał się około 12 dnia cyklu.
No właśnie pojawił się 6 DC i trwał do 8 dnia . Teraz żadnych objawów owulacji , dlatego mnie to zastanowiło.Tak, też średnio miałam 26 dni a przy tych 24 śluz płodny pojawiał się już w 6-7dc.
Ja lubię manti.. Bo teraz to moge ale przed ciążą bralam ranigast. Ekspresowe dzialanie i spokoj na dluzej mialam.Nie no powiem wam, że z tą zgagą już nie wytrzymuje... Polecacie jakieś tabletki? Takie co by pomogły szybko, jestem na mieście i nie bardzo mogę zastosować domowych sposobów.![]()
Rennie. Mi w ciąży pomagał niemalże natychmiastNie no powiem wam, że z tą zgagą już nie wytrzymuje... Polecacie jakieś tabletki? Takie co by pomogły szybko, jestem na mieście i nie bardzo mogę zastosować domowych sposobów.![]()
Ja teraz kupilam ale tragedia mam odruch wymiotny na rennieRennie. Mi w ciąży pomagał niemalże natychmiast