reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Te testy bardzo często pokazują cień nawet jeśli ciąży nie ma, miałam tak wiele razy. Oczywiście Tobie życzę aby się nie mylił. :) Ale jednak na Twoim miejscu zrobiłabym inny test. :)
Mi ogolnie cienie nie wychodza wcale na tescie i mam wrazenie ze ja go sobie tam wymyslilam by ino byl. Testow juz nie robie bo szkoda kasy. Jak @ nie przyjdzie do pon to lece na bete i to rozwieje wszelkie watpliwosci.

Te testy bardzo często pokazują cień nawet jeśli ciąży nie ma, miałam tak wiele razy. Oczywiście Tobie życzę aby się nie mylił. [emoji4] Ale jednak na Twoim miejscu zrobiłabym inny test. :)

Mi cień a wręcz kreske pokazał tylko Pink fałszywie. Te z rossmana i z DOZ nigdy mnie nie zawiodły. Tu po lewej fałszywy Pink. Dodam, ze wtedy nie byłam w ciąży a krecha jak nic.
IMG_2840.JPG

Załączniki

• IMG_2840.JPG
    IMG_2840.JPG
    178,8 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Mi cień a wręcz kreske pokazał tylko Pink fałszywie. Te z rossmana i z DOZ nigdy mnie nie zawiodły. Tu po lewej fałszywy Pink. Dodam, ze wtedy nie byłam w ciąży. Zobacz załącznik 895891
No to u mnie na odwrót. ;) Te facelle i pink to fałszywe kreski miałam, pamiętacie jakoś w kwietniu co miałam piękną krechę, to był pink. :) Testy testom nie równe nawet jak są z tej samej firmy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry