Agatki
Fanka BB :)
Ciężko powiedzieć czy u ciebie to coś oznacza...Kurcze to ciekawe kiedy powinnam dostać @ :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciężko powiedzieć czy u ciebie to coś oznacza...Kurcze to ciekawe kiedy powinnam dostać @ :/
Robiłaś wcześniej testy owu?Dzisiaj 19 dc, świecie jestem przekonana, że owu była tydzień temu, ale ten ból jajników nie dawał mi spokoju i zrobiłam test owulacyjny i pozytywny jak to rozumieć wszystko to ja nie wiem :/ Zobacz załącznik 898347
Tak robiłam i były takie na pograniczu, ale bolały mnie jajniki jak zawsze przy owu więc podejrzewam, że wtedy była owu
Teraz masz mocniejsza niż poprzednio?Tak robiłam i były takie na pograniczu, ale bolały mnie jajniki jak zawsze przy owu więc podejrzewam, że wtedy była owu
Ten pierwszy jest z 10 dc, a ten z grubą kreską z dziś 19 dc
Trzymam kciuki [emoji9]Dokupilam jeszcze w aptece test i zatestuje jutro właśnie ten apteczny a na poniedziałek pinka zostawię.
To teraz masz owu. Dziś wykorzystaj tą okazję [emoji4]Ten pierwszy jest z 10 dc, a ten z grubą kreską z dziś 19 dc Zobacz załącznik 898373Zobacz załącznik 898374
Ale trochę dziwne że przesunęła by się o tydzień...To teraz masz owu. Dziś wykorzystaj tą okazję [emoji4]
Sent from my TA-1024 using Forum BabyBoom mobile app