reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie w

Sent from my TA-1024 using Forum BabyBoom mobile app
Paulina ja w tym cyklu udanym też miałam późno owulację bo w 20dc . I teraz się boje ze w poniedziałek nie zobaczę serduszka i jeszcze to przeziębienie ...masakra ...ehh najpierw chce się zajść a jak już się zajdzie to człowiek się martwi by bylo wszystko dobrze .

No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie w

Sent from my TA-1024 using Forum BabyBoom mobile app

Nie aż tak dziwne [emoji6]
Gdyby owulka nie lubiła w konia robić to by wpadek nie było [emoji6]
Poważnie myśle, ze owu się przesunęła, widać tydzień temu coś ja wstrzymało.
Teraz masz pozytyw wiec do roboty i pięknie bejbika zrobicie [emoji6][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Paulina ja w tym cyklu udanym też miałam późno owulację bo w 20dc . I teraz się boje ze w poniedziałek nie zobaczę serduszka i jeszcze to przeziębienie ...masakra ...ehh najpierw chce się zajść a jak już się zajdzie to człowiek się martwi by bylo wszystko dobrze .
A normalnie jak miałaś ? Kurcze tydzień różnicy to sporo według mnie, ale fakt miałam w tym msc trochę stresu zmiana pracy, nowe otoczenie więc może i przez to takie zawahania...

reklama
No ja też myślałam że się okres spozni kilka dni ale nie przyszedł wcale .W dniu spodziewanego okresu był negatywny test a dzień po czy dwa już wyraźne krechy .
Zobaczymy ja szczerze powiedziawszy wolałabym jeszcze w ciąży nie być bo dopiero pracę zaczęłam :/ jakoś super specjalnie się nie zabezpieczamy, ale wolałabym poczekać aż dostanę dłuższą umowę...
Ale to nigdy nie jest tak jak chcemy ;) jakoś to będzie nawet jeśli ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry