No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie wAle trochę dziwne że przesunęła by się o tydzień...
Sent from my TA-1024 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie wAle trochę dziwne że przesunęła by się o tydzień...
Paulina ja w tym cyklu udanym też miałam późno owulację bo w 20dc . I teraz się boje ze w poniedziałek nie zobaczę serduszka i jeszcze to przeziębienie ...masakra ...ehh najpierw chce się zajść a jak już się zajdzie to człowiek się martwi by bylo wszystko dobrze .No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie w
No strasznie to dziwne :/ ale mimo to pomecz m wyrazie w

A normalnie jak miałaś ? Kurcze tydzień różnicy to sporo według mnie, ale fakt miałam w tym msc trochę stresu zmiana pracy, nowe otoczenie więc może i przez to takie zawahania...Paulina ja w tym cyklu udanym też miałam późno owulację bo w 20dc . I teraz się boje ze w poniedziałek nie zobaczę serduszka i jeszcze to przeziębienie ...masakra ...ehh najpierw chce się zajść a jak już się zajdzie to człowiek się martwi by bylo wszystko dobrze .
We wcześniejszym cyklu miałam w 16 DC . Różnie to bywa z ta owulacja ..A normalnie jak miałaś ? Kurcze tydzień różnicy to sporo według mnie, ale fakt miałam w tym msc trochę stresu zmiana pracy, nowe otoczenie więc może i przez to takie zawahania...
Czyli na okres jeszcze poczekam na to wychodzi, zrobię test w dniu spodziewanej @ jak będzie negatyw to cierpliwie czekam dwa tyg od owuWe wcześniejszym cyklu miałam w 16 DC . Różnie to bywa z ta owulacja ..
No ja też myślałam że się okres spozni kilka dni ale nie przyszedł wcale .W dniu spodziewanego okresu był negatywny test a dzień po czy dwa już wyraźne krechy .Czyli na okres jeszcze poczekam na to wychodzi, zrobię test w dniu spodziewanej @ jak będzie negatyw to cierpliwie czekam dwa tyg od owu![]()
Zobaczymy ja szczerze powiedziawszy wolałabym jeszcze w ciąży nie być bo dopiero pracę zaczęłam :/ jakoś super specjalnie się nie zabezpieczamy, ale wolałabym poczekać aż dostanę dłuższą umowę...No ja też myślałam że się okres spozni kilka dni ale nie przyszedł wcale .W dniu spodziewanego okresu był negatywny test a dzień po czy dwa już wyraźne krechy .