Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Anusiak ja mam raczej negatywne podejście dlatego biorę to na spokojnie 
Oczywiście za ciebie trzymam kciuki i daj znać jak wynik
Oczywiście za ciebie trzymam kciuki i daj znać jak wynik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny. Niedawno przeszłam poronienie w 9 tyg. ciąży. Przy okazji wyszło mi podwyższone tsh, ok, 5, 60. Mogło to być przyczyną mojej straty. Czy któraś miała podobny wynik i jak długo trwało zbicie do bezpiecznego poziomu. Chcę szybko wrócić do starań ale najpierw muszę się z tym uporać![]()
Dzięki, jutro idę zrobić t3 i t4 a w następny poniedziałek endokrynolog. A starania zaczęłas w trakcie lecenią czy dopiero po zbiciu tsh?Miałam bardzo podobny wynik. Po 3 miesiącach już było w normie. Najpierw przepisano mi dawkę 50 następnie 75 - i ta była dla mnie najlepsza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skad jestes?Normalnie sobie poryczałambyłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie
. Nic nie dał kazał czekać
. Szukam innego lekarza mam załamke
![]()
Może ciąża późniejsza niż wskazuje termin ostatniej @. Na razie spokojnie i bez stresu.Normalnie sobie poryczałambyłam u gina to mi powiedział że pęcherzyk jest ale za mały że czekamy na rozwój wydarzeń co dalej będzie powiedział mi że to może polecieć samoistnie
. Nic nie dał kazał czekać
. Szukam innego lekarza mam załamke
![]()