reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny myjecie okna w ciąży ? Nic mi się nie dzieje, a koleżanka trochę wjeżdża mi na psychikę, że już jedno dziecko straciłam a okna chce myć [emoji14] nie poproszę nikogo bo nikt o ciąży nie wie a mąż dwie lewe ręce do takich rzeczy ;)
Jak nie wymagaja jakos bardzo mycia to sobie odpusc [emoji14] [emoji4]
Ale ja mylam i na poczatku ciazy i na pozniejszym etapie [emoji6] nawet w tej ciazy jakos jeszcze przed pierwsza wizyta mylam bo musiałam [emoji6]
To jest mit ze nie wolno za dlugo rak do gory podnosic wlasnie np przy myciu okien czy wieszaniu firan [emoji6] bardziej chodzi o to ze trzeba uwazac bo mozna spasc z drabinki jak w glowie sie zakreci itp [emoji6]

reklama
W ogole patrzcie [emoji14] wreszcie snieg [emoji14] moj mlody juz od 7rano chce na dwor isc [emoji85]
1544509822506.jpeg

Załączniki

• 1544509822506.jpeg
    1544509822506.jpeg
    88,2 KB · Wyświetleń: 354
Jak nie wymagaja jakos bardzo mycia to sobie odpusc [emoji14] [emoji4]
Ale ja mylam i na poczatku ciazy i na pozniejszym etapie [emoji6] nawet w tej ciazy jakos jeszcze przed pierwsza wizyta mylam bo musiałam [emoji6]
To jest mit ze nie wolno za dlugo rak do gory podnosic wlasnie np przy myciu okien czy wieszaniu firan [emoji6] bardziej chodzi o to ze trzeba uwazac bo mozna spasc z drabinki jak w glowie sie zakreci itp [emoji6]
Zamierzam to robić z głową 2-3 dziennie i odpoczywać w między czasie ale wymagają już mycia niestety ;) mam ich 13 :/ dachowe umyje mąż bo tam rzeczywiście odpuszczam jest ciężkie trzeba je obkrecac i ryzyko upadku duże więc to mu zostawię jak umyje takie będzie ale resztę chciałabym chociaż szyby ogarnąć

Ja mam w nosie i nie myje. O ile dolna czesc okna umyc moge na stojaco to gorna na drabinie albo krzesle. Wygladaja fatalnie ale trudno.
Do tego 4 okna dachowe nie potrzeba mi się przeziebic. Jak mnie tknie to zamowie firme ktora prala mi naroznik niedawno i maja w ofercie mycie okien.

@Kaamilaaa ale super pogoda. Od rana patrze na kamery w Karpaczu jak pięknie u nich jest. My planowalismy jechac w styczniu ale korci mnie teraz wlasnie przez ten snieg.
Link do: Kamery w Karpaczu

Dziewczyny myjecie okna w ciąży ? Nic mi się nie dzieje, a koleżanka trochę wjeżdża mi na psychikę, że już jedno dziecko straciłam a okna chce myć :p nie poproszę nikogo bo nikt o ciąży nie wie a mąż dwie lewe ręce do takich rzeczy ;)
Paulina!!! Udało się Wam?! :D Ale super! Gratuluję! Ale jestem do tyłu! O kurcze ale mi się buzia cieszy! Który już tydzień kochana? :)

Wiesz zapewnie sama jak to doskonałe komuś się mówi :) też tak mówiłam innych, nie przejmuj się na pewno wszystko będzie dobrze [emoji14] jak to się zmienia jak same w ciąży jesteśmy ;) a ty jak się czujesz ? Mi chyba ma razie oprócz bólu piersi nic nie dolega i zaczynam tym też się denerwować, ale w sumie jeszcze wszystko przede mną ;)
To prawda, że jak przychodzi do nas taka sytuacja to się martwimy. Jednak nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć, że teraz się uda i urodzimy zdrowe dzieci [emoji846]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry