Kasienka3b
Fanka BB :)
Dziewczyny bylam dzis u gina. Sciagnol mi szewki i powiedzial ze pomalu moge wracac do staran. Z jednej strony sie ciesze bo bardzo chce miec 2 dzidzi a z 2 strony mam pietra jak diabli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo ;d mleko w zamknietych kartonach, jajka (ktore chyba kazdy trzyma w lodowce:d), czasem mam chec na szprotki w pomidorach i lezą awaryjne zamkniete tez w lodowce ;p szafek mam za malo.. jeszcze teraz corka zajmuje 3 polki xD stoją tam jakies kaszki, butelki, kubki, mleko, awaryjne słoiczki, leki..No cóż... Nie ma wyjścia, trzeba się jutro przejść do Rossmanna. A ja dużo rzeczy trzymam w lodówce, które niekoniecznie trzeba tam trzymać. Mam mało szafek w kuchni, a lodówka jest spora więc wykorzystuje miejsce![]()
U nas filmiki to dopiero na prenatalnych 2 i 3 trymestru.Tam gdzie idę na te badania jest filmik z usg.. płatny 40 zł.. Ale nie wiem czy dostane w w 12 tygodniu
U mnie to samo, tylko już zdążyłam się nakręcić:/ Szkoda tylko tego wczorajszego testu.Ja dziś witam się w 1 dc. Idealnie w terminie dobrze przynajmniej nie będę się nakrecac
A ja od 4 lat uzywam i zawsze na wierzchu trzymalam.nic nigdy sie z nim nie dzialo.teraz bede chowac do lodówki.nie wiedzialam ze trzeba.moja babcia jak sama robila ocet tez zawsze trzymam w szawce w zaciemnionym miejscu w kuchni.dzieki za infoAz musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmanna
Zobacz załącznik 842555
I akurat w promocji za 9,99 :-)
U mnie stal na blacie do niedawna :d wiec jeszcze lepiej bo w swietle dziennym.. mąż sie doczytal ktoregos dniaA ja od 4 lat uzywam i zawsze na wierzchu trzymalam.nic nigdy sie z nim nie dzialo.teraz bede chowac do lodówki.nie wiedzialam ze trzeba.moja babcia jak sama robila ocet tez zawsze trzymam w szawce w zaciemnionym miejscu w kuchni.dzieki za info
Ja terminu @ nie znam.. glupie cykle. Ale jakas dziwna ostatnio jestem, podbrzusze boli i tez sikańca zrobilam na prozno..U mnie to samo, tylko już zdążyłam się nakręcić:/ Szkoda tylko tego wczorajszego testu.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez witam dziś w 1dc a już się bałam ze @ nie przyjdzie i będę musiała biec do jakiegoś lekarza , bo tak mnie piersi jeszcze bolą ze masakra :-( boje się , ale będziemy starać się dalej !Ja dziś witam się w 1 dc. Idealnie w terminie dobrze przynajmniej nie będę się nakrecac