Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na Underdog..My wczoraj chcieliśmy jechać do kina ale nic nie grali ciekawego, to zostało oglądać seriale na Netflixie.Również życzę udanej jutrzejszej randki!
Na jaki film planujecie iść?
Ojej, uwielbiam ten serial ale w drugim sezonie mój kochany zaczął się bardzo irytować i oglądamy na raty a tak bardzo bym chciała już wszystkie odcinki zobaczyćNa Underdog..
Oo a co oglądasz na netflixie?
Ja polecam serial Dom z papieru, ostatnio właśnie skończyłam oglądać.
Jak sie ciesze [emoji7][emoji7] gratuluje kochana !! [emoji7][emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 934749
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.
Ja też 12h :O Właściwie zaraz kończę i weekend wolnyJa dziś niestety 12h w pracytakże późnym wieczorem pewnie serial i lulu a jutro spotkanie ze znajomymi to dzień będzie zabiegany
![]()
Bardzo się cieszę!!!Moja kropeczka ma 0,267 cm, jest na swoim miejscu, piekne cialko żółte i zarodek. Na serduszko za wcześnie bo za malutli jeszcze wiec terminu porodu tez nie znam jeszcze dokladnie (wg @ nie moge liczyc) wg moich obliczen polowa wrzesnia. Kolejna wizyta 28go .
Super!!Zobacz załącznik 934749
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie krew mi odeszła [emoji23] wstępna wizyta 07.02.
GratulujeZobacz załącznik 934749
Próbowałam z mężem w klinice niepłodności. Byłam na jednej wizycie i ostatniej. Stwierdzili ze do Warszawy mam 120 km to jest za daleko na jeżdżenie i najlepsza moja droga będzie invitro! Nawet nie zapytali czy mogę tyle dojeżdżać czy chce, czy mnie stać tylko ze najlepsze jest invitro! Wyszłam i to była moja ostatnia wizyta w tej klinice.Witaj! My z mężem też staramy się od ponad 3 lat. Z tym testem to rzeczywiście różnie może być, ja bym na twoim miejscu poczekała do wtorku, jeśli nie przyjdzie @ to wtedy zrób test lub betę.![]()