joasiaaa
Fanka BB :)
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na beteTo kiedy na betę się wybierasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na beteTo kiedy na betę się wybierasz?
rano zrobię test, jak będzie jakieś podejrzenie to spróbuję się w ciągu dnia wyrwać z pracy na betedzisiaj juz odpada bo labolatorium do 11 czynne
Trzymam kciuki żeby teraz mocniejsza krecha była
Ja powinnam dostać okresu za 3 dni z brzuch czasem czuje, piersi bolą po bokach ale delikatnie, śluz mam gesty i taki ciągnący i wieczorami trochę mnie mdli no ciekawe co będzie
ale taki normalny? że dużo żywej krwi?A znacie "przypadki kobiet które będąc w ciąży miały @ ?
ale taki normalny? że dużo żywej krwi?
z tego całego zamieszania rano zapomnialam wywalić cały osprzęt testu, została pipetka z siuskami to wkropilam je na kolejny test(też ten z allegro) i też wyszła taka sama blada krecha. Więc jest nadzieja ze to raczej nie "zasługa" wadliwego jednego testu :-) chuva że cała partia taka im wyszła.