reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Około 18
No dziwne to trochę :-( ale pocieszam się że są dziewczyny którym też tak późno dopiero wychodziły testy. Może jajeczko późno się zagniezdzilo..

Tak jak mówisz mogło dojść później do zagniezdzenia, a poza tym u każdej z nas w innym stopniu przenika hcg do moczu, więc nie którym mocne kreski mogą pojawić znacznie później. Na spokojnie, 4 testy pokazaly bladziochy więc bardzo możliwe że coś jest na rzeczy :) tylko beta teraz może rozwiać wątpliwości, ale jestem dobrej myśli ;) ✊

reklama
wczoraj to jakoś do mnie nie docierało (raczej myślałam że test mnie oszukuje) dzisiaj juz troszkę więcej i częsciej mysli krążą w głowie :) ale nastawiam się pozytywnie

@joasiaaa czekam z niecierpliwością na wyniki bety [emoji110][emoji110]

@starajaca2018 mam nadzieję że jest tak jak mówisz, bo wiele z nas już długo czeka na te upragnione 2 kreski [emoji3590]
Ja niedługo będę mieć pół roku starań za sobą... miałam dziś umówioną wizytę u ginekolog ale odwołała bo ma pogrzeb czy coś także niczego się nie dowiem :(
Wiem, że niektóre z Was więcej czekają na dwie krechy i bardzo Was dziewczyny podziwiam, że się nie poddajecie ;)

@Magdalena2991 to jak się z nią zobaczysz to namów ją na więcej badań - prolaktyna, progesteron, może dziewczyny podpowiedzą co jeszcze?
Taki miałam plan dlatego jestem zła, bo dziś 13 dc i byłoby idealnie ale tak to dopiero za tydzień będę się z nią widzieć, gdzie już dawno będzie po owulacji pewnie, w ogóle jak miałam piękny wykres w tamtym cyklu to w tym jakiś dziwny, zygzaki jakieś :/ no ale nie nakręcam się bo wątpię żeby coś z tego było, od tak sobie serduszkuję bo mam ochotę

Ja niedługo będę mieć pół roku starań za sobą... miałam dziś umówioną wizytę u ginekolog ale odwołała bo ma pogrzeb czy coś także niczego się nie dowiem :(
Wiem, że niektóre z Was więcej czekają na dwie krechy i bardzo Was dziewczyny podziwiam, że się nie poddajecie ;)

Ja ponad pół roku starań, i ciągle nic, ale czasami jest moment załamania czy zwątpienia.

reklama
wczoraj to jakoś do mnie nie docierało (raczej myślałam że test mnie oszukuje) dzisiaj juz troszkę więcej i częsciej mysli krążą w głowie :) ale nastawiam się pozytywnie
Niektórym babeczkom blade testy wychodza nawet tydzień po @, tak jak ktos napisał - to zależy jak i w jakim stopniu hcg zagęszcza się w moczu, aczkolwiek wiem, że chciałabyś mieć dwie tłuste krechy i nie zastanawiac się czy wszystko jest ok. Trzymam kciuki za betę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry