Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udajeWłaśnie jej wysłałam, powiedziała że koniecznie do endokrynologa a prolaktyna niby nie muszę się przejmować.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udajeWłaśnie jej wysłałam, powiedziała że koniecznie do endokrynologa a prolaktyna niby nie muszę się przejmować.
Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udaje![]()
Ja ide w poniedziałek na tsh, ft3, ft4, przeciwciała, toxo i cmvWszędzie czytam że dla osób które starają się o dziecko max poziom TSH to 2,5 ehhh to mam kurde bardzo wysokie. Prolaktyna to powiedziała że nie mam się co stresować
Wszędzie czytam że dla osób które starają się o dziecko max poziom TSH to 2,5 ehhh to mam kurde bardzo wysokie. Prolaktyna to powiedziała że nie mam się co stresować
Pewnie da ci jakies leki na wyregulowanieJa ide w poniedziałek na tsh, ft3, ft4, przeciwciała, toxo i cmv
Ja mam niedoczynność i Hashimoto stwierdzone przy staraniach o pierwszą ciążę. Nie wychodziło a jak endokrynolog przepisał mi euthyrox TSH spadło w ciągu 3msc i od razu zaskoczyło. Tym bym się najmniej martwiła bo to najłatwiejsze i w sumie najszybsze do opanowania![]()
A co tu taka cisza?