Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udajeWłaśnie jej wysłałam, powiedziała że koniecznie do endokrynologa a prolaktyna niby nie muszę się przejmować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udajeWłaśnie jej wysłałam, powiedziała że koniecznie do endokrynologa a prolaktyna niby nie muszę się przejmować.
Oj tak zdecydowanie do endokrynologa musisz iść bo tsh wysokie. Prolaktyna chyba też wysoka. Przynajmniej masz powód dlaczego się nie udaje![]()
Ja ide w poniedziałek na tsh, ft3, ft4, przeciwciała, toxo i cmvWszędzie czytam że dla osób które starają się o dziecko max poziom TSH to 2,5 ehhh to mam kurde bardzo wysokie. Prolaktyna to powiedziała że nie mam się co stresować
Wszędzie czytam że dla osób które starają się o dziecko max poziom TSH to 2,5 ehhh to mam kurde bardzo wysokie. Prolaktyna to powiedziała że nie mam się co stresować
Pewnie da ci jakies leki na wyregulowanieJa ide w poniedziałek na tsh, ft3, ft4, przeciwciała, toxo i cmv
Ja mam niedoczynność i Hashimoto stwierdzone przy staraniach o pierwszą ciążę. Nie wychodziło a jak endokrynolog przepisał mi euthyrox TSH spadło w ciągu 3msc i od razu zaskoczyło. Tym bym się najmniej martwiła bo to najłatwiejsze i w sumie najszybsze do opanowania![]()
A co tu taka cisza?