patuśka
Fanka BB :)
Przykro miA ja witam w 1dc ;-) trudno zaczynam cykl staran nr 6
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miA ja witam w 1dc ;-) trudno zaczynam cykl staran nr 6
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas bylo 45 osob na ślubie ;-) sami najblizsi. Mielismy przyjecie w restauracji ale trwalo do 2 czy 3 w nocyorganizowalismy wszystko sami i rodzice nie mieli wplywu na zapraszanych gosci. Ja nie znosze jak sie zaprasza "bo wypada"
najpiekniejszy dzien w moim zyciu chcialam spedzic w najblizszym gronie ;-)
@minimalina zycze aby @ nie przyszla a beta była dodatnia!
Ja dzis ide na powtorke bety. Wynik bedzie jutro.
Ja się znowu zastanawiam czy może być owu bez sluzu a jak tak to czy wtedy może się udaćDziewczyny myślicie że pomimo śluzu może nie być owulacji? ? Pisałam wam wcześniej że pojawiło mi się 2 kropki krwi na papierze w 10 dc ale szyjka wtedy wysoko i zamknięta. Wszystko się chyba znów pomieszało
Dziewczyny myślicie że pomimo śluzu może nie być owulacji? ? Pisałam wam wcześniej że pojawiło mi się 2 kropki krwi na papierze w 10 dc ale szyjka wtedy wysoko i zamknięta. Wszystko się chyba znów pomieszało
Nie nie mierze na razie bardzo spokojnie do tego podchodzę po prostu zdziwił mnie ten cykl i to plamienie.Niestety może nie być, bo śluz znaczy tylko że organizm się szykuje do owulacji. Ale jeśli nawet nie było w 10dc to może być jeszcze później następne podejście.
Nie mierzysz temperatury? To by dało pewność czy jest już po owu.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ! Śluz może być głębiej i jak najbardziej może się wtedy udaćJa się znowu zastanawiam czy może być owu bez sluzu a jak tak to czy wtedy może się udać
Miałam przez 3-4 dni minimalne ilości śluzu na papierze po siku ale też nie za każdym razem po za tym żadnych innych objawów owuTak ! Śluz może być głębiej i jak najbardziej może się wtedy udać
Ja temperaturę na początku ciąży cały czas miałam niska, skoczyła może w 6 tyg z tego co pamiętam [emoji4] a później już nie mierzyłam. Również czułam to specyficzne mrowienie [emoji4]Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety.
U mnie 16dpo .bylam dzis rano na powtorce bety.wynik dzis po poludniu.Jedno mnie martwi mierze temperature i skacze ona 37-37,2 nie wiem czy to normalne.wie moze ktoras? Nawet nie wiecie jak ja sie boje poronienia.czasami mrowi mnie brzuch.nie wiem czy to normalne.prosze pomozcie.