Moni8989
Zaciekawiona BB
wooowww to gratulacje!!!Hej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wooowww to gratulacje!!!Hej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Hej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Dziękuję bardzo ale powiem w że boję się panicznie i to naprawdę panicznie
Gratuluje i zycze spokojnej ciazy.doskonale ciebie pamietamHej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Super !!! Gratulacje !Hej dziewczyny byłam tutaj u was jakiś czas temu , ale odpuściłam bo już traciłam nadzieję , ale jednak się udało teraz j to jeszcze razy dwa bo okazało się że beda bliźniaki
Dziękuję [emoji5]6+2 z USG a z om 6+4 [emoji5]Wszystko będzie ok, zobaczysz :* a w którym tygodniu jesteś?
@karols, gratulacje [emoji3]
U mnie dziś jakiś dołek. Kolejna dziewczyna w pracy w ciąży (8. w przeciągu niecałego roku...).