reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@ForgetMeeNot działamy, choć narazie typowo dla przyjemności ;) bo narazie za wcześnie żeby dzieci z tego były  ;) :p
Tak też właśnie się z mężem zastanawialiśmy, że może coś się odblokowało przez te 2 stymulacje... Sama nie wiem oby tak bylo;)
Cieszę się, że kreski ciemnieją i mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przepiekna:tak: jak tam? Dotarło do Ciebie? Ja się często zastanawiam jak to jest... Bo niby człowiek chce i planuje, ale mam wrażenie, że jak się dowie to, to i tak jest jakiegoś rodzaju szok;)
Szczerze to chyba jeszcze nie, na pewno nie do końca :) :) tzn. widzę te kreski, tą pozytwyną bete, czuję się inaczej i czuje, że coś tam się dzieje - bo serio to czuć, ale chyba jeszcze do mnie nie dociera... może jeszcze boję cię cieszyć, jak minie termin @ i nie przyjdzie i jutrzejsza beta będzie odpowiednio przyrastała to odetchnę :) ale cieszę się bardzo. Ciężko jest mi nawet to opisać, jest po prostu inaczej :) Mam nadzieje, że niedługo się przekonasz ;) :*
A może jednak nam się uda i będziemy się cieszyć razem [emoji3][emoji3][emoji3]
Trzyma za to mocno kciuki :)

Czyli jutro mogę spokojnie iść farbować włosy? Boże tak długo czekałam! Schodziłam z czarnego szamponem przeciwłupieżowym i wyglądam strasznie [emoji23] Odrosty są duże aż nie mogę na siebie patrzeć. I czekałam na wizytę i czekałam i w końcu jutro mam iść.

Właśnie coś takiego chce [emoji7]
Screenshot_20180502-200330.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180502-200330.jpg
    Screenshot_20180502-200330.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 604
Ja się najbardziej boje, że z dnia na dzień to wszystko ucichnie. Te objawy, że piersi zrobią się normalne. I co chwile je sprawdzam [emoji23] Czy dalej są takie pełne spuchnięte. Boże ja jestem głupia ale od wczoraj chodzi za mną słodka marchewka. I kupiłam sobie słoik cały razem z kukurydzą i groszkiem [emoji134] Jestem tak głodna ostatnio.

Dziewczyny co brały metformine miałyście tak, że jak byłyście na leku to nie miałyście wg ochoty na słodkie a potem nagle znowu ochota i to taka nadmierna?
Bo ja na początku to miałam tak, że wszystko za słodkie. Dosłownie wszystko. Unikałam cukru jak ognia. A od kilku dni to mogłabym płakać jak nie dostanę cukru.

Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..

Załączniki

• IMG_20180603_174252_1.jpg
    IMG_20180603_174252_1.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 252
Na tym trzecim teście ta kreska pojawiła Ci się po jakim czasie.?
do 5min ale taka cienka jest wiec moze to przypadkowy cień na teście.

Jeszcze mam małe kotki w pomieszczeniu gospodarczym. Oby to był znak. to drugi miot w 3 tyg. Poprzednie oddalam fundacji i po 2tyg mamy kolejne tym razem starsze :P

Ostatnia edycja:
Tak to u mnie wygląda ale albo sobie wkrecam albo widze na tescie ostatnim lekki cień.. Ale moze ja go widzę bo widziec chcę.. Sama nie wiem. W kazdym razie pojade o 7.30 na bete rozchwiac fantazje moja i przestanę wam tu zatruwac :p

ale jakic cienki ten cien wiec pewnie wkrecam;p
a ten pozytywny strasznie zżółkł... wam tez tak po czasie się dzieje? może wadliwy był..
upload_2018-6-3_18-12-34.png

Tutaj widać gdzie jest cień, na pierwszym najmocniejszy, na środkowym w ogóle nic nie widzę i dopiero lekki cień na ostatnim. Kochana jutro leć na betę, to badanie rozwieje twoje wątpliwości. :)

Załączniki

• upload_2018-6-3_18-12-34.png
    upload_2018-6-3_18-12-34.png
    140,4 KB · Wyświetleń: 565
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry