jagoda87
Fanka BB :)
Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Ja myśle ze jest szansa,bo owulacja występuje do 9 dpo [emoji4] trzymam kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Ale ta kropeczka była na prawde mikra, jak pieg na nosieJa myśle ze jest szansa,bo owulacja występuje do 9 dpo [emoji4] trzymam kciuki

No ale zauważyłam coś... zobaczymy, ale coś za bardzo myśle o tym, a nie chce później znowu się rozczarować 
W takim razie mysle ze to moze byc to [emoji6] imlantacja wystepuje chyba miedzy 6 a 12 lub 14 dpo z tego co kojarze [emoji6] wiec jak najbardziej [emoji110][emoji110]Dzisiaj 20dc, 8dpo owu (licząc od pozytywnego testu)
Plamienie implantacyje moze byc bardzo skape a czesto zwyczajnie nie zauwazalne [emoji6]Ale ta kropeczka była na prawde mikra, jak pieg na nosieNo ale zauważyłam coś... zobaczymy, ale coś za bardzo myśle o tym, a nie chce później znowu się rozczarować
![]()
Oby to było to... ale kurde narazie nie ma co się nakręcać, chociaż się nie da, tak bardzo bym chciała już być w ciążyW takim razie mysle ze to moze byc to [emoji6] imlantacja wystepuje chyba miedzy 6 a 12 lub 14 dpo z tego co kojarze [emoji6] wiec jak najbardziej [emoji110][emoji110]

Ehh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]Oby to było to... ale kurde narazie nie ma co się nakręcać, chociaż się nie da, tak bardzo bym chciała już być w ciąży![]()
Nooo my to się mamy... co cykl to myśliEhh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]

@Kaamilaaa a jakiego używasz termometru do mierzenia tempki ? Ja nigdy tego nie robiłam może bym tez spróbowałaEhh skad ja to znam [emoji849] caly cykl na luzie a teraz dzien przed @ zaczynam swirowac.. oj bedzie jutro porzadny upadek z tego bujania w oblokach jak o 5rano zobacze temperature [emoji849]
tylko jaki termometr kupic ? Jakiej firmy ?