reklama
Mamulkakubusia
Fanka BB :)
Dziewczyny czy.któraś była na badaniu prenetalnym (nie.wiem.czy dobrze napisałam) ?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
aga6
Az musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmannaNie trzeba trzymac w lodowce.ja zawsze chowam do szafki kuchennej.
I akurat w promocji za 9,99 :-)
Załączniki
Magda 2791
aga6
Ja byłam.. lekarz mierzy rozne parametry dzidziusia i wpisuje w jakis tam swoj system i pokazuje mu sie prawdopodobienstwo roznych schorzeń. Bierze w tym tez pod uwage Twoje parametry. Na pewno wiek a co wiecej nie pamietam.Dziewczyny czy.któraś była na badaniu prenetalnym (nie.wiem.czy dobrze napisałam) ?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
Nie wiem jaka jest reguła. Ja na kazdej wizycie dostawalam zdjecia bo chodzilam prywatnie i moja gin dawala..
Nie masz sie co bac ;-) to wyglada jak rutynowa wizyta u lekarza w ciazy ;-)
Wiktorka88 O
Fleur moja ma 1.5 roku też troszkę za mała na takie tłumaczenia
Film nie [emoji23]Dziewczyny czy.któraś była na badaniu prenetalnym (nie.wiem.czy dobrze napisałam) ?
Jak to wygląda?
Czy dostanę usg?
I.film?
Na USG prenatalnym lekarz sprawdza wszystkie parametry i oblicza ryzyko chorób genetycznych.
Jest to USG przez powłoki brzuszne.
Cześć lekarzy robi do tego badania z krwi test pappa i wolną jednostkę beta
Mamulkakubusia
Tam gdzie idę na te badania jest filmik z usg.. płatny 40 zł.. Ale nie wiem czy dostane w w 12 tygodniuFilm nie [emoji23]
Na USG prenatalnym lekarz sprawdza wszystkie parametry i oblicza ryzyko chorób genetycznych.
Jest to USG przez powłoki brzuszne.
Cześć lekarzy robi do tego badania z krwi test pappa i wolną jednostkę beta
![]()
![]()
@Fleur86 mój synek 2 dni temu skończył 15 miesięcy, więc chyba jeszcze za mały na takie tlumaczeniebo on to krzyczy I ciągnie za koszulkę i gada po mongolsku domagając się cycka
![]()
No tak ... To zmienia postać rzeczyFleur moja ma 1.5 roku też troszkę za mała na takie tłumaczenia
reklama
No cóż... Nie ma wyjścia, trzeba się jutro przejść do Rossmanna. A ja dużo rzeczy trzymam w lodówce, które niekoniecznie trzeba tam trzymać. Mam mało szafek w kuchni, a lodówka jest spora więc wykorzystuje miejsceAz musialam sprawdzic.. bo u nas w lodowce stoi. To opis ze strony rossmanna
Zobacz załącznik 842555
I akurat w promocji za 9,99 :-)