flor87
Fanka BB :)
Dziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127
Test robiony przed chwilą.. nie z porannego moczu
Widzę delikatny cień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127
Wg mnie nie trzeba przerabiać, on tam jestDziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127
Ja tam widzę delikatny cienDziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127
Ja chyba poczekam do niedzieli z testem... jesli wytrzymamCos tam widać.jutro koniecznie powtorz.to bedzie wyrazna druga kreska i tego życzeja w sobote zrobie pierwszy test.a to tak daleko jeszcze he he
Dziewczyny.. jesli sie udalo to jestem w szoku bo ja nie znam swoich cykli, nic nie licze nic nie sprawdzam.. sluchalam sie organizmu. Jak mialam ochote na seks to dzialalismy po prostu i jak mąż miał wieksze niz zawsze ciagoty (podobno jakos hormony dzialają i pobudzają)
No i bylby to pierwszy cykl.. bo staramy sie od 3 tyg gdzies..
Dziewczyny.. jesli sie udalo to jestem w szoku bo ja nie znam swoich cykli, nic nie licze nic nie sprawdzam.. sluchalam sie organizmu. Jak mialam ochote na seks to dzialalismy po prostu i jak mąż miał wieksze niz zawsze ciagoty (podobno jakos hormony dzialają i pobudzają)
No i bylby to pierwszy cykl.. bo staramy sie od 3 tyg gdzies..
Tak ja widzę cień cienia [emoji4] jaka czułość testu? 25 czy 10? Jeśli nie jest napisane na opakowaniu to 25. Może powtórz jutro rano taki z czułością 10 albo idź na betę.Dziewczyny.. widze cien cienia? Ktora z Was przerabiala fotki? Pomozecie?
Zobacz załącznik 843127