Jutro kupie i zrobię jeden i drugi i zobaczymy.
Ja juz dziecko wykapalam w przerwie meczu![]()
Mam podobne dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jutro kupie i zrobię jeden i drugi i zobaczymy.
Ja juz dziecko wykapalam w przerwie meczu![]()
Znam to. Wygadasz sie i nic nie powie nikomu a jak ci smutno to utuli. Mam jeszcze 3 koty przybledy ale zadomowily sie w ogrodzie i tak juz chyba ze mna zostana. Miłego dnia dziewczyny. Trzymajcie kciuki za te moja owulacje.Mam podobne dzieckoi też jest obrażony w trakcie kąpieli, bo potem to już tylko szaleje
i cieszę się, że go mamy, bo to mój taki pocieszyciel na wszelkie troski
![]()
Jedziemy do siebie na domek na wies w wojewodztwo lodzkie. Taki odpoczynek od miasta i halasu. Co do staran w nowym cyklu narazie podchodze na luzie. Po 1 trace nadzieje ze szybko sie uda zajsc w ciaze a po 2 poronienie szwagierki troche mnie rozbilo i przestraszylo.@Kasienka3b
Gdzie jedziecie? Jak samopoczucie w nowym cyklu?
@Migdalove współczuję przeżyć, jak się teraz czujesz? To ucho wciąż Ci dokucza, czy te antyki pomogły?
Ja myślę, że nie ma co popadać w paranoje, jak to mój lekarz mówi jeżeli ciąża jest zdrowa i silna to przetrwa bardzo dużo, jeżeli od początku coś "nie gra" wyjdzie to wcześniej bądź później...Ja kebaby jadłam w ciąży
A zanim sie dowiedziałam że w ciazy jestem zdarzało mi się wypić piwo czy drinka z martini. Potem bardzo sie balam o maleństwo ale nie było na szczęście komplikacji.ale to nie były duże ilości.. Piwko 1 od swieta czy drink gdzie alkoholu w szklance jest na 1cm reszta to napój.
Teraz nawet piwo ciężko wypic.. Nie przepadam
Nawet nie wiesz jak ja teraz cierpię że muszę odłożyć starania o ciążę przynajmniej do wrześniaMasz rację. U jednych dzieci co przytulaski a u drugich mimo lat starań nadal ciszato niesprawiedliwe.