gosia1991
Fanka BB :)
To do ginekologa pędź. Moze da ci cos na podtrzymanie.Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To do ginekologa pędź. Moze da ci cos na podtrzymanie.Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
kochana niektore kobiety krwawia. ja mysle ze powinnas gonic do gina.Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
No na bank powtórzę bo wierzyc mi się nie chce.A mowilam ?powtorz wyniki w poniedzialek lub jutro
![]()
Może owu się przesunęła ?Nie ma czego raczej... Przecież wg tabelki to 3 tydzień a na drugie to plamię jak by to był @ już to prędzej biochemiczna, ale przecież nie boli mnie tak brzuch jak wtedy.?
Teraz już nie odbiorą bo zamknięta poradnia, jutro będę dzwonić.kochana niektore kobiety krwawia. ja mysle ze powinnas gonic do gina.
masz wynik bety i krwawienie.
Kochana nie odczytuj tego jako atak, bo pisałam to ogólnie, Ty jesteś młodziutka i wiek Cię nie goni. Ale widzę, że Ci zależy na dziecku, co miesiąc przeżywasz, że się nie udało. Badanie nasienia jest jednym z pierwszych jakie zaleca się przy diagnostyce niepłodności i moim zdaniem dawno powinniście je wykonać. Nie wierzę, że nie można znaleźć jednego dnia przez taki okres czasu, żeby się na nie umówić, nawet poświęcając pół dnia na dojazd i kolejne pół dnia na powrót do domu, kliniki są otwarte tez w soboty. To proste badanie może dużo rozjaśnić w waszej kwestii i pokazać w jakim kierunku powinniście działać.Tylko widzisz, przez 2 lata jak szukałam odpowiedzi co jest to niektórzy lekarze mówili, że nie ma sensu robić badania nasienia bo wina jest po mojej stronie, bo mam pcos. A to prawdą nie było.
7dni przed @ to za wczesnie, poczekaj jeszcze [emoji6]Dzis 7dni przed@ robilam test i blady [emoji22]
Teraz już nie odbiorą bo zamknięta poradnia, jutro będę dzwonić.