martoosia04
Fanka BB :)
U mnie beta późno wyszła, bo blady test miałam na dzien po terminie @ dopiero. Wcześniej biel wizira.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis margines bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.Ale z tego co wiem dzidzia ładna i duża w brzuszku rośniea właściwie mały facet jeśli dobrze pamiętam
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.
no przyznam ze sie boje juz porodu z tego powodu. jest powyzej 90 centyla wagowo.. wiadomo jakis marginez bledu pomiaru jest u mnie +/-364g ale lepiej jak na minus niz na plus.
w piatek mam usg 3 trymestru zobaczymy co sie przez tydzien zmienilo. a pozniej znow za kolejny tydzien wizyta u mojego gina bo juz mi zrobil co 2 tyg.
czas leci ekspresowo choc chwilami sie ciagnie zwlaszcza w chorobie.. jutro znow gnam do lekarza bo gardlo nie odpuszcza i ogluchlam na 1 ucho.
Bardzo Ci współczuję, zwłaszcza że czuję że i u mnie bez antybiotyku nie ruszy a jeszcze nie wiem czy mogę czy nie i muszę się przemęczyć do środyzwlaszcza jak jedynym lekiem jest paracetamol i na gardlo tantum verde oraz isla.
dostalam antybiotyk ale tu sie cos grubszego szykuje,
Marta tez czekam niecierpliwie jakie pomiary tam wyjda.
moze nie bedzie tak strasznie...
no i chce zobaczyc buzke miska mojegooby sie nie schowal.
To trzymamy za siebie nawzajem kciuki bo przeczytałam, że też testujesz![]()
Jakby coś na tym ostatnim ale tak mega mega delikatnieWidzicie coś? [emoji39] Zobacz załącznik 943944Zobacz załącznik 943945