Fanka Kadry
Fanka BB :)
Kochana Tobie się też udało?Dokładnie 1,2 kapsułki to nawet nie ma sensu brać raczej, bo efektu nie będzie. Ja brałam 6 kapsułek (3x2)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kochana Tobie się też udało?Dokładnie 1,2 kapsułki to nawet nie ma sensu brać raczej, bo efektu nie będzie. Ja brałam 6 kapsułek (3x2)
Udało sie[emoji16] Szymek 26.04 skończy 7 miesięcy [emoji7] nasze największe szczęście [emoji7]Kochana Tobie się też udało?[emoji2956]nie byłam tu często po porodzie A kojarzę Cię że sraran[emoji4]
Ale cudnie❤także jest nadzieja dla wszystkichUdało sie[emoji16] Szymek 26.04 skończy 7 miesięcy [emoji7] nasze największe szczęście [emoji7]
W sumie to udało się jak wszystkie wyniki wskazywały, że ciężko będzie o naturalna ciążę. W udanym 13 cyklu nic nie brałam, nawet kwasu foliowego[emoji85] bo straciłam nadzieję, z tu psikus i 13 okazała się szczęśliwa [emoji16]
O to muszę się poprawićKochanie to za malo. 4 kapsulki dziennie do owu. Ja bralam w udanym cyklu i bralam wieczorem 4 na raz i faktycznie śluzu bylo więcej![]()
Eeh ze wcześniej nie wiedziałamDokładnie 1,2 kapsułki to nawet nie ma sensu brać raczej, bo efektu nie będzie. Ja brałam 6 kapsułek (3x2)
Oj fajnie by było, żeby wszystkim nam się udałoAle cudnie❤także jest nadzieja dla wszystkichpozdrawia Antosia 16 miesięcy
![]()
Cześć KochanaCześć dziewczyny! O jak dawno mnie tutaj nie było"przypomniałam" sobie o forum dzięki zdjęciu pozytywnego testu Gosi na instagramie
Co u Was słychać?
Ja w skrócie napiszę, co u nas. Pola ma już 14 miesięcy ❤ jest bardzo absorbujaca, całkiem inna niż jej starsza siostra kiedy była w tym wiekuto taki maly dyktator. Nie można zostawić jej na minutę sama, bo od razu coś naboi
Ja w grudniu wróciłam do pracy, od lutego już na cały etat. Początek był trudny, ale dajemy radętrzeciej ciąży nie planuje, choć czasami taka myśl przelatuje mi przez głowę
ściskam Was wszystkie mocno ❤
Zobacz załącznik 1108672