• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gosia trzymam kciuki zeby lekarz porzadnie Cie teraz przebadał i moze znalazl pomysł rozwiązanie co można w związku z tymi nawracającymi poronieniami zadziałać zeby przestało się to powtarzać. Dalej jest mi smutno ze tak się to potoczyło, bo z calego serca Ci życzę żebyś pewnego pięknego dnia urodzila zdrowego malucha. Zaslugujesz na to, więc będę dalej z zaciśniętymi zawsze za Ciebie kciukami wyczekiwać tego dnia.
A co do starań, to dajcie sobie czas niech emocje opadną, ochłoną i zastanowicie sie ponownie jaki dalszy plan. Może lekarz też coś podpowie jak on to widzi.
Obawiam się, że jedynym problemem jest ten mój kariotyp i każda ciąża będzie wyglądała tak samo... Nie wiem, ciężko liczyć mi na cud.

reklama
Obawiam się, że jedynym problemem jest ten mój kariotyp i każda ciąża będzie wyglądała tak samo... Nie wiem, ciężko liczyć mi na cud.
Dobry lekarz, dobrze Cię pokieruje. Niejednej kobiecie z takimi przypadłościami jak Ty, się zapewne udało, więc uda się w końcu i Wam. Zapewne trochę to potrwa, ale ja osobiście wierzę kochana , że i Ty doczekasz sję swojego szczęścia, oby nawet podwójnego czy potrójnego, jeśli tylko będzie to możliwe.

Wiem marna we wspieraniu jestem. Nigdy mi to za dobrze nie wychodziło :-/

Dobry lekarz, dobrze Cię pokieruje. Niejednej kobiecie z takimi przypadłościami jak Ty, się zapewne udało, więc uda się w końcu i Wam. Zapewne trochę to potrwa, ale ja osobiście wierzę kochana , że i Ty doczekasz sję swojego szczęścia, oby nawet podwójnego czy potrójnego, jeśli tylko będzie to możliwe.

Wiem marna we wspieraniu jestem. Nigdy mi to za dobrze nie wychodziło :-/
Wznowiliśmy udostępnianie naszej zrzutki, może uda się uzbierać przez rok czy dwa jeśli będą ludzie udostępniać i wpłacać nawet najmniejsze kwoty. Niby ta fundacja rozenkowej miała pomagać takim parom jak my ale póki co nic takiego nie widzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry