Hej dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale strasznie Wam kibicuję i zaglądam od czasu do czasu.
Gratulacje dla wszystkich Staraczek z dwoma kreskami!
widzę, że ostatnio jakaś dobra ciążowa energia tutaj krąży 
Melduje, że jestem dzisiaj po wizycie u Pani ginekolog, super babka, udało nam się znaleźć polską lekarkę niedaleko nas. Jak zobaczyła wyniki męża, od razu dała nam skierowanie do niemieckiej kliniki leczenia niepłodności (Kinderwunschklinik
) z zaleceniem In vitro. Stwiedziła, że szkoda czasu na inseminacje, mówiła, że te kiepskie wyniki nie wzięły się znikąd, jesteśmy młodzi i trzeba nam szybko pomóc, póki mamy największe szanse.
W sumie już się przyzwyczaiłam do myśli, że to jedyna możliwość na dzieciątko, najważniejsze, że mamy tutaj ogromne wsparcie państwa.. Trzymajcie kciuki za szybki termin w klinice, może na wiosnę będę startować ze stymulacją, byłoby pięknie.
Pozdrawiam Was gorąco, ja trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe cykle

Melduje, że jestem dzisiaj po wizycie u Pani ginekolog, super babka, udało nam się znaleźć polską lekarkę niedaleko nas. Jak zobaczyła wyniki męża, od razu dała nam skierowanie do niemieckiej kliniki leczenia niepłodności (Kinderwunschklinik

Pozdrawiam Was gorąco, ja trzymam kciuki za Wasze szczęśliwe cykle