Misiaczek_23
Aktywna w BB
Polsce a na badania jezdze do malego miasteczka.A gdzie mieszkasz, że nie zrobisz bety
? Ja w Niemczech i też od tak nie ma możliwości żeby pójść i zrobić. W ciąży z synkiem po prostu Mój gin Mi sprawdzał przyrost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polsce a na badania jezdze do malego miasteczka.A gdzie mieszkasz, że nie zrobisz bety
? Ja w Niemczech i też od tak nie ma możliwości żeby pójść i zrobić. W ciąży z synkiem po prostu Mój gin Mi sprawdzał przyrost
GratulacjeDziewczyny! Wczoraj pisałam o tym, że spóźnia mi się @ i że kończy mi się kwarantanna... Poszłam dzisiaj po testy, żeby jutro je wykonać jak @ nie przyjdzie ale jeden zrobiłam dzisiaj z ciekawości i pojawiła się kreseczkajutro zrobię drugi i polecę na betę
powiem Wam szczerze, że przez covida całkiem spisałam ten cykl na straty, a tutaj taka niespodzianka
![]()
Gratuluję [emoji173] wygląda na to że dwie kreski przychodzą w najmniej spodziewanym momencie [emoji4]Dziewczyny! Wczoraj pisałam o tym, że spóźnia mi się @ i że kończy mi się kwarantanna... Poszłam dzisiaj po testy, żeby jutro je wykonać jak @ nie przyjdzie ale jeden zrobiłam dzisiaj z ciekawości i pojawiła się kreseczkajutro zrobię drugi i polecę na betę
powiem Wam szczerze, że przez covida całkiem spisałam ten cykl na straty, a tutaj taka niespodzianka
![]()
Dziękuję! Ja też tak myślałam, a tu proszę, niespodziankaGratulacje
My właśnie teraz przechodzimy covida, owulacja prawdopodobnie za 3 dni, ale raczej nic z tego cyklu nie będzie
DziękujęGratuluję [emoji173] wygląda na to że dwie kreski przychodzą w najmniej spodziewanym momencie [emoji4]
Hej dziewczyny,
Czy Wam też dokuczają podczas starań częste infekcje układu moczowego? Jak sobie z nimi radzicie?
Dziewczyny! Wczoraj pisałam o tym, że spóźnia mi się @ i że kończy mi się kwarantanna... Poszłam dzisiaj po testy, żeby jutro je wykonać jak @ nie przyjdzie ale jeden zrobiłam dzisiaj z ciekawości i pojawiła się kreseczkajutro zrobię drugi i polecę na betę
![]()
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. [emoji106][emoji3]
Ale w tym miesiącu wysyp kreseczek. Zaraźliwe, jak covid. [emoji3] Albo te kwarantanny, restrykcje i siedzenie w domu sprzyja płodności. [emoji16]
Ja czułam, czułam implantacje i od tego dnia pobolewał mnie czasem trochę brzuch i piersi miałam nabrzmiałe i bolące, miałam tak samo w pierwszej i w drugiej ciąży