Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też polecam! Sprzedaję i z portfela czasem nawet sporo kupuję... Oszczędność zasadnicza, a przy tym naprawdę można trafić na perełki.kurde ja muszę się też przerzucić na vinted. Każdy poleca a ja jeszcze nic tam nie kupiłam![]()
Mi nie zdążyła zejść zanim było po wszystkimNajlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xD
Oczywiście nie mówię o tym, że pewnie będziemy się martwić, czy ta ciąża się utrzyma. To jednak nie ta sama adrenalinka![]()
U mnie to coś to idg, podatki, ZUS i niechęć do bycia ciężarem dla kogoś. Dlatego czuję autentyczne wyrzuty sumienia jak mam wydać pieniądze.Ja tez tak uwazam! Ale coś w głowie mi siedzi i trzyma i ogląda te złotóweczki![]()
Spoko, ja nie jestem XD i w ogole zaniżam średnia , wiec mnie możesz lubićJezu jakie wy chude jesteściejednak was nie lubię ....
To zupełnie odwrotnie niż mój... Przez całe życie oszczędzał, grosik do grosika, i w sumie niewiele z tych oszczędności skorzystał za swego długiego jednak życia (ale zapewnił mi studia na przykład...). I ja też mam takie odruchy - ostrożność przede wszystkim, nie ma szans, żebym kiedyś była na minusie.Mi zawsze tatuś mówił że pieniądze są po to żeby je wydawaćtakże ja mam odwrotny problem niż wy. Mam wrażenie że nie ma takiej sumy której bym nie wydała. Zawsze jest coś do kupienia
![]()
No to ja mam 10cm mniej, ale kg też mniej. Niby waga w normie, mama mówi że w końcu nie jestem chudą szczapą, ale czuję po spodniach że to już nie to, a nie lubię zmieniać ubrań i jeszcze się wciskam w stare póki mogęNo ja ważę 70 kg i mam 173. Też mam wrażenie że to zdjęcie jest niekorzystne, w rzeczywistości nie jestem taką tubką tylko mam talię![]()
Dokładnie tak pisałam że po 30 wszystko się zmieniaNo szczuplutka jesteś, to prawda, ale ja bym się cieszyłapo 30 wszystko się zmienia xD już nie mogę żreć wszystkiego i nie tyć
![]()
Ahhh, zazdro! Ja na razie nie mam wanny, buduje się. Jaka to wanna żeby weszły 2 osoby??Zobacz załącznik 1394852
A poza tym to pozdro 600
To jedziemy na jednym wózku, im więcej lat, tym mniej się malujęJa też na siebie za dużo nie wydaje. U fryzjera ostatnio byłam w październiku, włosy sama teraz farbuje i podcinam. Coś nie mam szczęścia do fryzjerów. Ostatnio spaliła mi głowę przy farbowaniu, miałam mega dużo strupow i tak swedzialo a do pracy trzeba było chodzić. Na szczęście szampon z apteki pomógł i wszystko się zagoilo ale to był koszmar. A i nie był to fryzjer z przypadku tylko dobry salon fryzjerski.... Brwi robię henna w domu a mój makijaż sprowadza się do kremu, fluidu i tuszu do rzęs i szminki do pracy. Kiedyś robiłam hybrydy sobie sama ale za dużo czasu mi to zajmowało w sumie też już z pół roku leży zestaw. Im jestem starsza i im więcej zarabiam tym bardziej stawiam na naturalnośćTo ostatnio zauważyłam u siebie że najwięcej wydawalam jak najmniej zarabialam. Teraz zbieram na wymarzony domek z basenem na wsi gdzie działkę kupiliśmy.