Ceonis
Fanka BB :)
A czemu nie?ja to rozumiem, teraz jestem jakoś po owulacji i pomyślałam, ze smutno mi, ze teraz się nie ekscytuję i nie czekam na testowanie xD
Mi bez tego było było nuuudno jak chooj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu nie?ja to rozumiem, teraz jestem jakoś po owulacji i pomyślałam, ze smutno mi, ze teraz się nie ekscytuję i nie czekam na testowanie xD
Jesuuu mam to samo nawet dziś owulaka zrobiłam, i wczoraj tez ale blady wiec przynajmniej wiem że wydłuży mi się cykl.Mnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręcajednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia
![]()
Najlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xDMnie tak kusi, żeby się starać. Normalnie mnie skręcajednak człowiek od każdej adrenaliny się uzależnia
![]()
No ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiącNajlepsza jest ta adrenalinka! Ja Wam mówię, jak zajdziecie to nastanie nuuuuuda xD
Oczywiście nie mówię o tym, że pewnie będziemy się martwić, czy ta ciąża się utrzyma. To jednak nie ta sama adrenalinka![]()
No rozumiem, ja to półżartem napisałamNo ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiąc![]()
A jeszcze zapytam tak z medycznej strony, musisz czekać do października/września dlaczego? Niby mogłabyś zajść w ciążę wcześniej, ale jakie są przeciwwskazania? Tak z ciekawości pytamNo ja zaszłam i wcale nudy nie było.... marzę o tej nudzie szczerze mówiąc![]()
A jeszcze zapytam tak z medycznej strony, musisz czekać do października/września dlaczego? Niby mogłabyś zajść w ciążę wcześniej, ale jakie są przeciwwskazania? Tak z ciekawości pytam
Rozumiem, dziękuję za infoMetotreksat to generalnie straszny syf
Zajście w ciąże wcześniej niż 6 miesięcy po podaniu może grozić dużymi wadami płodu
no ja narazie wstrzymuję starania na jakieś 3 miesiace+, bo zmieniam pracę a chcę mieć jasną i bezpieczną sytuację jak będę miała zajsć w ciążę. Więc narazie się nie staramy, nawet supli już za bardzo nie bioręA czemu nie?
Mi bez tego było było nuuudno jak chooj![]()