Lea2022
Moderator
Wylosuj sobie
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszne
Tak![]()
To tylko pij dużo wody… i jeszcze trochę wody. I popijaj wodą…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wylosuj sobie
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszne
Tak![]()
Tak, tylko do picia i taniejJa już wygooglowałam hiszpanski odpowiednikchociaz Google mówią mi że to to samo co NAC ?
Zamiast 3 dalam 4 kropleNo jeśli dałaś więcej moczu niż napisane w ulotce to tak. A jeśli dalas dobrą ilość to mógł być po prostu wadliwy. Tak czy inaczej test jest nieważny.
No to masz odpowiedźZamiast 3 dalam 4 krople
Test do powtorzenia, ogólnie dziwny byl bo widzialam 2 kreske do 2 min potem 3 nawet a takie cos wyszlo na koniec.
Na szczęście wode pije zgrzewkami wiec o to się nie martwię
To tylko pij dużo wody… i jeszcze trochę wody. I popijaj wodą…
MożeszA jak jestem w 9dc i dopiero zaczyna mi się płodny śluz to mogę ACC teraz brać przez tydzień czy już za późno?Czuję się w tym temacie jak głupawa nastolatka
![]()
Też mi się czasami takie zdarzają, czasami pod, czasami nad kreską kontrolną jakieś "zacieki", ostatnio nawet wyszła mi druga kreska (po czasie oczywiście) więc to chyba jest barwnik z tej testowej której u nas nie maWitajcie przy weekendzie....
Siedzav niedawno poczulam jakby cos mi poplynelo, sprawdzilam i nic nie ma. Dziwne. A i test ogolnie wiadomo nieważny, a wlasciwie uszkodzony prawda? Nigdy nic takiego mi nie wychodzilo....za duzo moczu czy co?
Ja łykałam ovarin i do tego jeszcze miovelie nac plus właśnie zastrzyk ovitrellePytanie mam![]()
Czy któraś z Was podczas stymulacji Letrozolem łykała też ovarin? Albo inny suplement z Mio-inozytolem?
Wróciłam jeszcze tego samego dniaNa szczęście wode pije zgrzewkami wiec o to się nie martwię3l dziennie wypijam minimum.
Wróciłaś do kraju czy czekasz tam na miejscu do momentu wykonania testu?![]()