reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie no my nie mamy z tym problemu. Ale nie moglabym być z facetem niższym ode mnie napewno

Właśnie na to wydaje kupę hajsu. Kremy, żele, olejki itp na zachamowanie celulitu. Wróciłam właśnie do szczotkowania na sucho, może do wakacji ogarnę temat 🤞
Raz byłam krótko z facetem który był jakoś mojego wzrostu i teraz jak to wspominam to jakoś tak mało bezpiecznie się czułam, aczkolwiek nie było to powodem rozstania 😛 I w dużej większości dominowali jednak faceci ponad 180cm.
OH, dobra motywacja szczotkowanie, ale robiłam to raz, a kilka razy pod prysznicem już sobie przypomniałam że ZNÓW zapomniałam szczotkować 😂

A taki inny mniej optymistyczny akcent 😤 Jestem taka zła, bo test owu prawie pozytywny, a z weekendowego sexroomu było całe ZERO! Coś się nie mogliśmy porozumieć, a ja jemu nie mówię kiedy, i tak zazwyczaj wie biorąc pod uwagę moją częstotliwość. Miało być cały weekend, było wogóle, więc spisuję cykl na straty. Niby nic straconego powiecie, ale...ze starych plemników też nic nie będzie 😡 Taka jestem zła, bo tak ładnie byśmy się wpasowali na długi wolny weekend, a ja z reguły bardzo dużo pracuję i nie wiadomo co będzie w następnym cyklu... Mam całkiem zmarnowany humor 😔

Hej dziewczyny, po jakim czasie od plamienia implantacyjnego test ciążowy powinien być pozytywny? Dobrze rozumiem, że zanim dojdzie do implantacji testy będą negatywne? W sumie dałabym sobie spokój z tymi testami tylko dzisiaj mam znów dużo mlecznego śluzu nieco podbarwionego jakby krwią, a wczoraj wymiotowałam dalej niż widziałam. Miałam już nie robić testów, a tu takie akcje 🙄 Dzisiaj 28dc przy 32-33 dniowych cyklach.

O to ze jestem infantylna i nie mam problemów (patrz majowe kreseczki) ;)
Ah, tam mnie nie było, jakoś nie śledziłam tych miesięcznych kreseczek, ale aż zerknę 😀
Hej dziewczyny, po jakim czasie od plamienia implantacyjnego test ciążowy powinien być pozytywny? Dobrze rozumiem, że zanim dojdzie do implantacji testy będą negatywne? W sumie dałabym sobie spokój z tymi testami tylko dzisiaj mam znów dużo mlecznego śluzu nieco podbarwionego jakby krwią, a wczoraj wymiotowałam dalej niż widziałam. Miałam już nie robić testów, a tu takie akcje 🙄 Dzisiaj 28dc przy 32-33 dniowych cyklach.
48h od możliwej implantacji. Jak ma wyjść pozytywny test jeśli organizmy jeszcze nie wie czy jest w ciąży = nie doszło do implantacji i wydzielania hormonu do krwi? Zrób kolejny za 2 dni, wtedy jest możliwość że coś wyjdzie.

Ah, tam mnie nie było, jakoś nie śledziłam tych miesięcznych kreseczek, ale aż zerknę 😀

48h od możliwej implantacji. Jak ma wyjść pozytywny test jeśli organizmy jeszcze nie wie czy jest w ciąży = nie doszło do implantacji i wydzielania hormonu do krwi? Zrób kolejny za 2 dni, wtedy jest możliwość że coś wyjdzie.
Czyli wymioty to raczej nie związane z ciążą. Myślałam, że produkcja betaHCG rozpoczyna się w momencie zapłodnienia 😉

reklama
Do góry