Bibi89
Fanka BB :)
I wszystkie byłoby takie proste i pięknegdyby tak było testy wychodziłyby pozytywne zaraz po stosunku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wszystkie byłoby takie proste i pięknegdyby tak było testy wychodziłyby pozytywne zaraz po stosunku
Ok ale ciążę biochemiczną pokazują, a przecież w biochemicznej nie dochodzi do implantacji. Stąd moje pomysłygdyby tak było testy wychodziłyby pozytywne zaraz po stosunku
Jak to nie dochodzi ?Ok ale ciążę biochemiczną pokazują, a przecież w biochemicznej nie dochodzi do implantacji. Stąd moje pomysły![]()
skąd ta teoria?Ok ale ciążę biochemiczną pokazują, a przecież w biochemicznej nie dochodzi do implantacji. Stąd moje pomysły![]()
Kawa ma działanie antycellulitowe i ujędrniające, dlatego warto ją dołączyćNie no my nie mamy z tym problemu. Ale nie moglabym być z facetem niższym ode mnie napewno
Właśnie na to wydaje kupę hajsu. Kremy, żele, olejki itp na zachamowanie celulitu. Wróciłam właśnie do szczotkowania na sucho, może do wakacji ogarnę temat![]()
Od lekarza ze szpitala? Ostatnio jak poroniłam nie było zarodka w jamie macicy. Stwierdzili, że ciąża była biochemiczna. Testy pozytywne, beta ponad 800. Także zbaraniałam.skąd ta teoria?
no czyli miałaś ciążę biochemiczna, wszystko się zgadza. Ale dlaczego uważasz, że nie było implantacji? Nie ma żadnej ciąży bez implantacjiOd lekarza ze szpitala? Ostatnio jak poroniłam nie było zarodka w jamie macicy. Stwierdzili, że ciąża była biochemiczna. Testy pozytywne, beta ponad 800. Także zbaraniałam.
Przy becie poniżej 1000 nie widać po prostu na usg pęcherzyka ciążowegoOd lekarza ze szpitala? Ostatnio jak poroniłam nie było zarodka w jamie macicy. Stwierdzili, że ciąża była biochemiczna. Testy pozytywne, beta ponad 800. Także zbaraniałam.
Wiecie tak mówiła moja ginka, że beta może wytwarzać się jeszcze przed zagnieżdżeniem. Wywaliłam na nią wtedy oczy, bo też znałam wersję, że beta rośnie dopiero po implantacji.no czyli miałaś ciążę biochemiczna, wszystko się zgadza. Ale dlaczego uważasz, że nie było implantacji? Nie ma żadnej ciąży bez implantacji