pluto_nova
Moderator
Właśnie zarezerwowałam kajaki na mój urodzinowy spływ 21.05 i zapłaciłam zaliczkę
Ale będzie impreza! Nie mogę się doczekać! Ciekawe tylko, czy będę mogła pić, czy też będę owulować 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym cyklu nie uprawiałam i nie mam żadnych nadziei, czekam spokojnie na okresJa podejrzewam, że nawet jakbym nie uprawiala seksu to i tak bym miala nadzieje![]()
Ojej, niespełnione marzenie mojego męża które kiedyś obiecałam spełnić... Ja jestem bardzo nie-szalona pod tym względem...No ja też jestem tego zdaniapamiętam jak wracaliśmy znad morza, do domu ze 100 km jeszcze było, a mi się zachciało tu i teraz, więc skręcił do lasu
![]()
A to moja dzisiejsza paczka. Nie jestem namiętną testowaczką, więc ciążowe kupuję na bieżąco
Długo się staracie ?Robiłam hormonalne itp, ale z racji tego, ze wszytki jest u mnie dobrze i u starego, a zagnieżdżenia nie ma to szukamy dalej
O, pregna tez mi się kończyJa w tym cyklu nie uprawiałam i nie mam żadnych nadziei, czekam spokojnie na okres
Ojej, niespełnione marzenie mojego męża które kiedyś obiecałam spełnić... Ja jestem bardzo nie-szalona pod tym względem...Chciałabym, ale nie umiem... Może przez prawie zerowe libido, a po tym poronieniu też wogóle jakoś poniżej dna
A to moja dzisiejsza paczka. Nie jestem namiętną testowaczką, więc ciążowe kupuję na bieżącoZobacz załącznik 1396180
Ani jedno ani drugie bo będziesz już w ciążyWłaśnie zarezerwowałam kajaki na mój urodzinowy spływ 21.05 i zapłaciłam zaliczkęAle będzie impreza! Nie mogę się doczekać! Ciekawe tylko, czy będę mogła pić, czy też będę owulować
![]()
oby!Ani jedno ani drugie bo będziesz już w ciąży![]()
3 lata ale tez nie miesiąc w miesiącDługo się staracie ?
Mocniejszy jak moja koziadupa 9 dcMój owulak chyba kpi... Dziś 8dc
ja myślę, że one będą jaśniały... Nie planowałam aż tak szybkiej owuMocniejszy jak moja koziadupa 9 dc